• 0سبد خرید فروشگاه
فرهاد يه شكموي شاد
  • صفحه نخست
  • رستورانگردی
  • دستورهای آشپزی
  • محدوده
  • نوع غذا
  • منو

آموزش پخت میرزاقاسمى

مکان شما: خانه / آموزش پخت میرزاقاسمى

گزارش

سلام بچه ها گفتم حالا که تو خونه هستیم یه میرزاقاسمی متفاوت بزنیم بر بدن 😋
مواد لازم :
۴ عدد بادنجان متوسط
۴ عدد گوجه فرنگی
١ بوته سیر
نمک فلفل زردچوبه
٢ عدد تخم مرغ
٣ قاشق روغن زیتون
.
از اونجایى که این غذای شمالی دستورهاى پخت زیادی داره ، من خواستم یه روش جدید رو امتحان کنم و واسه همین، بادنجان و گوجه فرنگی و سیر رو ذغالی کردم 😍🍆🍅🧄 بعدش پوستاشونو خیلی با دقت گرفتم که چیزی از سوختگی باقی نمونه 👌
.
سیر رو بعد از خرد کردن توی ٣ قاشق روغن زیتون تفت دادم و گوجه و بادنجان رو با هم ساطوری کردم و روی سیر ریختم ، تو این مرحله فلفل و نمک و زرد چوبه رو اضافه کردم 😋
.
بعد از ١۵ دقیقه که آبش گرفته شد و به روغن افتاد دو تا قسمت رو خالی کردم و تخم مرغ رو شکستم داخلشون.
درب تابه رو گذاشتم و بعد از ٢ دقیقه هم زدم. .
مجدد ٢ دقیقه درب تابه رو گذاشتم و بعدش میرزاقاسمی خوشمزمون اماده شد 😍🧄🍅🍆
.
جاتون خالی فوق العاده شده بود 😋 حتما امتحان کنید 😃👌

مطالب مرتبط

همه ۴ /غذای خانگی ۴
استیک مرغ خونگی

استیک مرغ با سس قارچ و خامه

پلو مکزیکی

برنج وزین (پلو مکزیکی)

حلیم خونگی

حلیم خونگی بوقلمون

برنج وزین

برنج وزین (بیج بیج)

صفحه ۱ از ۱۰۱۲۳›»

مطالب مرتبط

  • كافه رستوران دايركتکافه رستوران دایرکتدی ۵, ۱۳۹۹ - ۲:۳۷ ب٫ظ
  • چيلاي برگرچیلای برگردی ۵, ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰ ق٫ظ
  • پرپل سوخاريپرپل سوخاریدی ۵, ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰ ق٫ظ
  • فِر چيپسفِر چیپس سادهدی ۵, ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶ ق٫ظ
  • اغذيه آوانساغذیه آوانسدی ۵, ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳ ق٫ظ

اینستاگرام

No images available at the moment

مرا دنبال کنید

با ما همراه باشید …

   

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به فرهادپز می باشد
خشکبار ایوب آجيل و خشكبار كهن بادمنجان شکم پر به سبک فرهاد پز
رفتن به بالا
0