گزارش
سلام بچه ها گفتم حالا که تو خونه هستیم یه میرزاقاسمی متفاوت بزنیم بر بدن 😋
مواد لازم :
۴ عدد بادنجان متوسط
۴ عدد گوجه فرنگی
١ بوته سیر
نمک فلفل زردچوبه
٢ عدد تخم مرغ
٣ قاشق روغن زیتون
.
از اونجایى که این غذای شمالی دستورهاى پخت زیادی داره ، من خواستم یه روش جدید رو امتحان کنم و واسه همین، بادنجان و گوجه فرنگی و سیر رو ذغالی کردم 😍🍆🍅🧄 بعدش پوستاشونو خیلی با دقت گرفتم که چیزی از سوختگی باقی نمونه 👌
.
سیر رو بعد از خرد کردن توی ٣ قاشق روغن زیتون تفت دادم و گوجه و بادنجان رو با هم ساطوری کردم و روی سیر ریختم ، تو این مرحله فلفل و نمک و زرد چوبه رو اضافه کردم 😋
.
بعد از ١۵ دقیقه که آبش گرفته شد و به روغن افتاد دو تا قسمت رو خالی کردم و تخم مرغ رو شکستم داخلشون.
درب تابه رو گذاشتم و بعد از ٢ دقیقه هم زدم. .
مجدد ٢ دقیقه درب تابه رو گذاشتم و بعدش میرزاقاسمی خوشمزمون اماده شد 😍🧄🍅🍆
.
جاتون خالی فوق العاده شده بود 😋 حتما امتحان کنید 😃👌
با ما همراه باشید …