گزارش
این کباب از سیخ نمیریزه 😍😋
هر رستوران و سراشپزی تقریبا دستور پخت کباب خودشو داره ، من هیچ وقت ادعایی نداشتم و ندارم ولی همیشه با همین ترکیبی که بهتون گفتم کباب زدم و هیچ وقت نه خشک شده ، نه زیاد چرب شده و نه از روی سیخ افتاده 😍❤️ .
مواد لازم برای ١٠ تا ١٢ سیخ
٧٠٠ گرم گوشت دور راسته گوساله
٣٠٠ گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی
٣٠٠ گرم پیاز آب گرفته شده
١ قاشق غ نمک
١ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
در صورت تمایل ٣ قاشق زعفران دم شده هم اضافه میکنیم ولی اجباری نیست.
در ضمن به هیچ وجه جوش شیرین به کباب نزنید چون تلخ میشه .
به سیخ کشیدن کباب رو هم چند بار توی پیج خودم گذاشتم ولی باز خیلیا دوست داشتن این کار رو راحت تر و زیبا تر انجام بدن . برای همین یه دستگاه ساده پیدا کردم به اسم کباب زن آیلا که بدون برق و باتری و فقط با فشار دست کار میکنه 👍🏻
طبق کلیپی که بهتون آموزش دادم گوشت رو روی نایلون و داخل دستگاه میریزیم و سیخ رو میزاریم روی گوشت.
حالا پرس میکنیم و از سر و ته سیخ یه کم گوشت میزنه بیرون. اونو جدا میکنیم و بعدش کبابهای یک
اندازه و یک دست داریم با ظاهر بسیار زیبا 😍
در ضمن با این دستگاه کباب کوبیده مرغ هم میتونید بزنید .
با ما همراه باشید …