اسپاگتی سوسیس
اسپاگتی در قرن دوازده میلادی در ایتالیا رواج یافت
اسپاگتی جزو غذاهای مورد علاقه بیشتر افراد در ایران و جهان می باشد. بیشتر بچه ها از خوردن این غذا استقبال می کنند. اسپاگتی از غذاهایی است که می توان آن را با مواد دیگری مخلوط کرد و ظاهر و طعم آن را به طور دلخواه عوض کرد. اگر کودکان شما به غذا علاقه ای نشون نمی دهند بهتر است برای آنها اسپاگتی را با ظاهری زیبا و با استفاده از سوسیس سرو کنید. همانطور که می دانید سوسیس خود به تنهایی یک غذای خوشمزه به حساب می آید. برای اسپاگتی سوسیس از سوسیس های خوشمزه استفاده کنید تا طعم غذا عالی شود. در انتخاب سوسیس باید دقت کنید تا تاریخ انقضای آن از زمانش نگذشته باشد. برای دریافت اطلاعات کامل در این رابطه می توانید در اینترنت کمی جستجو کنید و راه حل های آسانی را پیدا کنید. از این غذا می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل در وعده های نهار و شام استفاده کنید.
با کمی تحقیق متوجه می شوید که درست کردن ماکارونی نسبت به نان آسان تر می باشد. در حال حاضر ۶۰۰ نوع ماکارونی موجود است که هر کدام شکل و ظاهر متفاوتی دارند. بعضی از ماکارونی ها با طعم های مختلفی همچون سبزیجات، گوشت و.. وجود دارد. پیدایش ماکارونی به زمان های خیلی دور برمی گردد. اسپاگتی، ورمیشل، ماکارونی، لازانیا و نودل از محصولات مختلف ماکارونی می باشد که هر کدام نیز دارای انواع مختلفی می باشد. در نتیجه شما می توانید به تنهایی و با استفاده از ماکارونی غذاهای مختلفی تهیه کنید که هیچکدام از آنها شبیه به هم نباشند ولی چیزی که عوض نمی شود طعم بسیار عالی آن می باشد. در هر صورت ماکارونی از غذاهای مورد علاقه بیشتر افراد در دنیا می باشد. از انواع دیگر ماکارونی می توان به : ماکارونی و خامه ، ماکارونی با میگو و پاستا لیمویی با اسفناج اشاره کرد.
مواد لازم
- اسپاگتی: ۵۰۰ گرم
- سس کچاپ:به میزان لازم
- سیب زمینی برای ته دیگ:دو عدد
- سوسیس : ۴ عدد
- نمک:به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- پنیر پارمزان : به میزان لازم(به دلخواه)
مراحل پخت
- مرحله ۱
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا باید سوسیس ها را به مدت ۲ دقیقه آبپز کنید.
- مرحله ۲
سپس اسپاگتی ها را از وسط سوسیس های تکه شده رد کنید و در آب جوش بریزید و به آن نمک اضافه کنید.
- مرحله ۳
به اسپاگتی ها فرصت دهید تا نرم شوند سپس آبکش کنید.
- مرحله ۴
بعد از آبکش کردن اسپاگتی در ته قابلمه سیب زمینی بریزید و اسپاگتی را بر روی آن ها بریزید.
- مرحله ۵
باید بگذارید تا غذا دم بکشد بعد از آن می توانید با سس کچاب آن را تزئین و میل کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- برای اینکه ویتامین های اسپاگتی از بین نرود بعد از آبکش آن را نباید بشورید.
- برای اینکه اسپاگتی به هم نچسبد در داخل آب یک قاشق روغن و زردچوبه بریزید.
- اگر تمایل داشته باشید می توانید مواد دیگری همچون فلفل دلمه ای و یا قارچ هم به این غذا اضافه کنید اما اصل دستور پخت به صورتی است که ارائه شد.
- در صورت تمایل می توانید پس از انکه تمامی مواد را داخل قابلمه ریختید مقداری سس کچاب را با آب مخلوط کرده به نحوی که غلظت لازم را داشته باشد و روی اسپاگتی ها بریزید تا همراه غذا پخته شده و به غذای شما رنگ دلخواه را بدهد.