اشکنه آلو
در گذشته به دلیل در دسترس نبودن انواع و اقسام مواد غذایی مردم بیشتر از غذاهای تولیدی خودشان استفاده میکردند. چون بیشتر مردم کشاورز و دامدار بودند، به اجبار غذاهایی درست میکردند که کم هزینه و مواد آن در محل بود به همین علت از انواع اشکنهها همانند عدس، آلو، گشنیز، آرد، قاتق بنه و… استفاده میکردند.
مواد لازم
- آلو : ۱۰ عدد
- پیاز متوسط : ۱ عدد
- تخم مرغ : ۱ عدد
- شکر یا نبات : در صورت تمایل
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم(ترجیحا ۲ قاشق غذاخوری )
مراحل پخت
- مرحله ۱
آلو را خیس کرده و اجازه می دهیم چند ساعت خیس بخورد.پس از چند ساعت هسته های آنها را جدا می کنیم.
- مرحله ۲
پیاز و ادویه ها را در روغن سرخ می کنیم و آن را به آب آلو اضافه می کنیم و به مقدار لازم آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب جوش آید.
- مرحله ۳
پس از جوش آمدن آب،تخم مرغ را هم به آن اضافه می کنیم.
- مرحله ۴
در صورت تمایل در این مرحله شکر یا نبات را اضافه می کنیم.نیم ساعت اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شود.