اشکنه
اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک میباشد که به صورت معمول با نان میل میشود. این غذا تاریخچهای طولانی دارد .این غذا یک غذای ابکی است که باید در ان نان ریخته و مثل ابگوشت
مواد لازم
- پیاز متوسط : ۲ عدد
- آرد گندم : ۱ قاشق غذاخوری
- سبزیجات خشک ( شنبلیله ) : ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی متوسط : ۱ عدد
- گوجه فرنگی متوسط : ۱ عدد
- تخم مرغ : ۴ عدد
- روغن مایع : ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- آب : ۳ لیوان
مراحل پخت
- مرحله ۱
آرد گندم را در ظرفی همراه با مقداری روغن تفت می دهیم .
- مرحله ۲
پیاز را که از قبل با کمی روغن تفت داده ایم به آن اضافه می کنیم.
- مرحله ۳
سپس ۳ لیوان آب ولرم و مقداری سبزیجات معطر خشک شده ویک عدد سیب زمینی رنده شده و یک عدد گوجه فرنگی رنده شده و فلفل و زردچوبه را به ان اضافه می کنیم.
- مرحله ۴
پس از جوش آمدن ۴ عدد تخم مرغ را در آن می شکنیم اما هم نمی زنیم .
- مرحله ۵
بعد از ۳ دقیقه غذا آماده میل کردن است.