املت اسفناج
املت اسفناج یکی از انواع املت ها است که در ایران طبخ می شود. در ایران انواع مختلفی املت وجود دارد که معروف ترین آنها املت گوجه می باشد. املت اسفناج به دلیل استفاده از اسفناج توانسته خواص این غذا را افزایش دهد. این غذا در کشورهای دیگری نیز به دلیل استفاده از اسفناج و تخم مرغ و همچنین دارا بودن پروتئین سرو می شود. اسفناج دارای خواص فراوانی همچون وجود آهن می باشد که به راحتی جذب بدن می شود. بدنسازان نیز می توانند از این املت به عنوان تغذیه خود استفاد کنند زیرا دارای پروتئین فراوانی می باشد. املت اسفناج را می توان با استفاده از قارچ و یا پنیر نیز درست کرد ولی پایه ی همه ی این ها اسفناج می باشد. از این غذا می توان در انواع وعده های غذایی شامل ناهار و به خصوص شام و صبحانه استفاده کرد. همچنین بهترین غذا در ماه رمضان به عنوان افطاری می باشد. به طور کلی املت یکی از غذاهای دانشجویی می باشد و دلیل آن این است که این غذا به راحتی و سریع آماده می شود و دارای مواد اولیه ی اندکی می باشد که تمام افراد با هر درآمدی می توانند آن را تهیه کنند. مواد اصلی این املت اسفناج و تخم مرغ است که هزینه و زمان خرید آن بسیار کمتر از دیگر غذاها می باشد.
سفناج سرشار از لوتئین و گزانتین است که این کاروتنوئیدها، از بین برنده مولکولهای بی ثباتی به نام رادیکالهای آزاد در بدن هستند
اگر شما نیز بدنبال غذاهای سالم و خانگی هستید که زمان تهیه آن کم و دارای ویتامین های لازم باشد ما به شما این املت خوشمزه و فوری را پیشنهاد می کنیم. تخم مرغ استفاده شده در املت اسفناج منبع کاملی از پروتئین ها می باشد که برای بدن ضروری و لازم است. بعد از تهیه املت می توانید آن را به صورت زیبا تزئین کنید و سرو کنید. املت قارچ، املت پیاز، املت سیب زمینی و… از انواع املت ها می باشند که طرز تهیه آن شبیه املت اسفناج می باشد.
مواد لازم
- تخم مرغ همزده : ۳ عدد
- اسفناج : یک پیمانه
- کره : یک قاشق غذاخوری
- نمک : ۴/۱ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز : به مقدار لازم
- پاپریکا : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا اسفناج ها را با نمک به مدت ۱۸ دقیقه بجوشانید.
- مرحله ۲
سپس با فشار دست، آب اضافی آنها را خارج کنید
- مرحله ۳
اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید.
- مرحله ۴
تخم مرغ ها را با اسفناج و فلفل وپاپریکا مخلوط کنید
- مرحله ۵
کف ماهیتابه را با کره چرب کنید و مایع به دست آمده را داخل ماهیتابه بریزید.
- مرحله ۶
زمانی که یک طرف املت طلایی رنگ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا تخم مرغ ها کاملا بپزد.
- مرحله ۷
زمانی که املت اسفناج پخت آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و سرو کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- برای اینکه املت به خوبی پف کند و بوی نامطبوع تخم مرغ را ندهد باید تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید.
- آب اضافی اسفناج را بگیرید تا املت آب نیندازد.
- املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخممرغ سرشار از آهن و پروتئین است.