انار پلو
انار پلو یکی از غذاهای سنتی شیراز است که در شب یلدا تهیه شده و مورد استفاده قرار می گیرد در اینجا دستور تهیشو براتون گذاشتیم تا اگه مایل بودید تهیه کنید و لذت ببرید.و البته قزوینی های عزیز هم انار پلویی شبیه به این دارند با کی سری تفاوت های جزئی به این صورت که از مرغ استفاده نمیکنند و ترکیب غذایی برنج، کشمش، خلال پسته و انار است.
مواد لازم
- سینه مرغ : ۲ عدد
- پیاز خرد کرده : ۱ عدد
- زردچوبه : نیم قاشق چایخوری
- نمک : به میزان لازم
- برنج : ۳۰۰ گرم
- پیازداغ : ۲ قاشق سوپ خوری
- گشنیز خردکرده : ۱۵۰ گرم
- خلال پسته : ۹۰ گرم
- دانه انار : ۱ پیمانه
- روغن : به میزان لازم
- زعفران حل کرده : ۳ قاشق سوپ خوری
مراحل پخت
- مرحله ۱
سینه های مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمک و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش کنید.
- مرحله ۲
برنج خیسانده شده را در آب جوش به همراه نمک ریخته و وقتی برنج نرم شد، آن آبکش کنید.
- مرحله ۳
پیاز داغ، مرغ، گشنیز، خلال پسته، امار و اندکی نمک را در تابه ای ریخته و تفت دهید.
- مرحله ۴
مخلوط را لابه لای برنج در قابلمه ریخته و ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
- مرحله ۵
مخلوط روغن و زعفران را روی پلو دهید و سرو کنید.