بلینی

بلینی

بلینی یک نوع پنکیگ است که با استفاده از آرد و به صورتی ورقه های نازک به هم پیچ خورده در روغن تهیه می شود. طعم این دسر کمی متفاوت است.از بلینی می توان به عنوان یک پیش غذا و یا میان وعده کامل استفاده کرد. بلینی در واقع نماد اصلی جشن ماسلنیتسا یا به عبارتی نوروز مردمان اسلاو (روسیه، اوکراین، بلاروس) است و مردم برای هم بلینی خانگی درست کرده و همدیگر را مهمان می‌کنند.برای تهیه آن باید ابتدا کرپ های نسبتا نازک را در روغن تهیه کنید. بهتر است برای این کار از ظرف نچسب استفاده کنید. مواد مورد نیاز برای تهیه بلینی شامل تخم مرغ، شیر، کره، آرد و نمک است. همانطور که مشاهده می کنید برای تهیه این دسر خوشمزه شما به مواد اولیه آنچنان زیادی احتیاج ندارید. حتی زمان تهیه آن نیز بسیار کوتاه است به طوری که در کمترین زمان می توان آن را تهیه نمود. برای این دسر احتیاج نداریم که خمیر ما پف کند به همین دلیل از بکینگ پودر استفاده نمی کنیم. ولی اگر بخواهید خمیری پف دار داشته باشید می توانید از بکینگ پودر استفاده کنید ولی در اصل بدون پف است. خمیری که بدست می آورید باید شل باشد تا بتوانید مثل پنکیگ آن را درست کرد. این دسر جزو دسرهای نرم و لطیف است که بیشتر افراد از آن استقبال می کنند. بلینی جزو آن دسته از غذاهایی است که بسیار سالم و ساده است که از آن می توانید حتی در سفره صبحانه خود استفاده کنید. در ادامه مواد مورد نیاز برای تهیه بلینی را توضیح داده ایم شما می توانید بر اساس تعداد نفراتی که می خواهید برای آن ها بلینی را تهیه کنید به مقدار مواد اولیه اضافه کنید.

از انواع دیگر دسر می توان به : مافین پنیری ، کرپ ، ریچال کاسنی و دسر بیسکویتی اشاره کرد.

مواد لازم

  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • شیر : ۱ و ۱/۲ فنجان
  • آب : ۱ فنجان
  • کره آب شده : ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آرد : ۲ فنجان
  • روغن : به مقدار لازم برای چرب کردن تابه

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    تمام مواد شامل شیر ، آب ، آرد ، کره ، تخم مرغ و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.

  •  مرحله ۲

    سپ مواد را با همزن خوب بزنید.

  •  مرحله ۳

    مایه را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

  •  مرحله ۴

    سپس کف تابه نچسب را چرب کنید.

  •  مرحله ۵

    مقداری از خمیر را در سطح تابه داغ شده روی گاز پخش کنید تا یک لایه نازک تشکیل شود و خودش را بگیرد.

  •  مرحله ۶

    بعد از یک دقیقه زیر خمیر پخته و کمی طلایی میشود حال باید کرپ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.

  •  مرحله ۷

    کل زمان پخت بلینی ۱ الی ۲ دقیقه است.

  •  مرحله ۸

    زمانی که کرپ یا بلینی آماده شد می توانید هر موادی که دوست دارید داخلش بریزید و میل کنید.

  • زمان مهیا کردن:۱۰دقیقه

  • زمان پخت:۵دقیقه

  • زمان آماده سازی:۱۵دقیقه

  • مناسب برای:۶نفر

  • ملل:روسیه

دستور تکمیلی این غذا

  • ته ظرف را کمی(خیلی کم)روغن بریزید تا خمیر به راحتی جدا شود.
  • زمانی که داخل ماهیتابه به اندازه کافی چرب شد ما بقی روغن اضافهی را حتما خارج کنید و بعد مایه خمیر را بریزید.
  • برای این کار می توانید از ماهیتابه های مخصوص کرپ نیز استفاده کنید اما ماهیتابه های پهن با قطر کم نیز جوابگوی کار شما نیز می باشند.
  • بهتر است بعد از آماده کردن کرپ ها آن ها را در فویل نگهداری کنید زیرا بعد از مدتی خشک می شوند.
  • برای صبحانه می توانید کمی شکر به مایع آن اضافه کنید.

مطالب مرتبط

نان پنیر گردو

نان پنیر گردو

املت هندی

املت هندی

نان یوخا

نان یوخا