بیسکویت مربایی

بیسکویت مربایی

بیسکویت مربایی، یک نوع عصرانه و دسر عالی و خوشمزه می باشد که می توانید به راحتی در منزل درست کنید. البته چون ماندگاری این بیسکوییت ها بالا می باشد، می توانید در حجم زیاد آماده و در زمان طولانی برای ۲ هفته نوش جان کنید. وجود مواد اولیه سالم چون آرد گندم، شکر و تخم مرغ که البته فاقد هیچ ‌نوع افزودنی نیز نیست، باعث ارزش تغذیه بالا و مفید این بیسکویت خوشمزه شده است.این شیرینی برای کودکان نیز مناسب است.

معمولاً برای لاغری و کاهش وزن نیز، بیسکویت مربایی به دلیل کالری کمی که دارد و از هیچ مواد رنگی و اسانسی استفاده نشده است، محدودیت مصرفی نیز نخواهد داشت. می توانید از انواع مرباها برای طعم های متنوع این بیسکوییت و حس خوشایند برای استقبال کودکان بهره گیرید.

از دیگر انواع بیسکویت و دسرهای عصرانه می توان به بیسکویت بادام، دسر بیسکویتی، قویماق، بلینی، پیروک مرکبات، تارت گردویی، اشترودل سیب و… اشاره کرد.

مواد لازم

  • آرد: ۱ فنجان
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: نصف قاشق غذاخوری
  • مربای توت فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    کره و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید تا مواد پف کند.

  •  مرحله ۲

    سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید.

  •  مرحله ۳

    آرد را مرحله مرحله به ظرف اضافه و با مواد مخلوط کنید.

  •  مرحله ۴

    ۱۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.

  •  مرحله ۵

    بر روی سینی فر یک کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و خمیر را بر روی آن ریخته و صاف کنید.

  •  مرحله ۶

    با یک قالب طرح مناسب بر روی خمیر قالب دایره ای شکل بزنید.

  •  مرحله ۷

    حالا با یک قالب کوچک تر در وسط نصف خمیرهای برش داده شده نیز برای طرح روی بیسکویت، دوباره قالب بزنید و شکل وسط بیسکویت را درآورید.

  •  مرحله ۸

    بعد از اتمام قالب زنی خمیر، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر بگذارید.

  •  مرحله ۹

    بعد از اینکه بیسکویت ها سرد شد، بر روی نصف بیسکویتها مربای توت فرنگی را بریزید و بیسکویت دیگر را بر روی آن بگذارید.

  • زمان مهیا کردن:۲۰دقیقه

  • زمان پخت:۸دقیقه

  • زمان آماده سازی:۲۸دقیقه

  • مناسب برای:۶نفر

  • ملل:ایران

دستور تکمیلی این غذا

  • آرد را حتما دو بار الک کنید تا مخلوط مواد یکدست شود.
  • می توانید برای شیرین تر شدن بیسکویت ها دوباره بر روی مربا کمی پودر شکر بریزید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه کیک موس شکلاتی ویژه

کیک بلک فارست

ژله هندوانه

ژله هندوانه

نان گاتا

نان گاتا