ترشی فلفل سبز فوری
تُرشی یا آچار یکی از چاشنیها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است ترشی فلفل سبز فوری نام ترشی ای است که در این مطلب با طرز تهیه آن آشنا می شوید. همان طور که از اسم این ترشی پیدا است به سرعت قابل آماده سازی و استفاده است. از مواد به کار رفته در این ترشی می توان به فلفل سبز ، سیر ، نمک و سرکه اشاره کرد. در این ترشی نیازی به استفاده از ادویه و سبزیجات نیست. چون فلفل طعم جالبی دارد و به تنهایی در کنار نمک و سیر و سرکه می تواند یک ترشی خوشمزه را تشکیل دهد. همان طور که در بخش طرز تهیه این ترشی دیدید در ابتدا باید حتما فلفل ها را به مدت نیم ساعت داخل مقداری آب جوشاند و حتما باید به این نکته توجه کرد که هر ده دقیقه باید آب فلفل ها عوض شود. به طور معمول در طی نیم ساعت جوشاندن فلفل ها سه الی چهار بار این کار باید تکرار شود و دلیل آن هم گرفتن طعم تلخ فلفل ها است. چون ممکن است طعم تلخ فلفل موجب خراب شدن طعم ترشی بشود. از طرفی به دلیل این که فلفل ها به مدت نیم ساعت در آب جوشانده می شوند خوب پخته و نرم می شوند. البته حتما باید به این نکته دقت کرد که تعداد دفعاتی که باید آب فلفل ها را عوض کرد بستگی به درجه تندی فلفل ها دارد. هر چه فلفل ها تندتر باشند باید سریعتر و به دفعات بیشتر آب آن را عوض کرد. به دلیل این که در تهیه این ترشی از فلفل های سبز پخته استفاده می شود زمان آماده سازی این ترشی برای مصرف کردن کوتاه و در حدود ۲ روز است. از خواص مفید فلفل سبز به برخی از آن ها اشاره می کنیم. این گیاه مفید به دلیل ورود آنتی اکسیدان ها بدن را در مقابله با سرطان مقاوم می کند. هم چنین به پایین آوردن سطح قند خون کمک می کند. به همین دلیل مصرف آن برای افراد دیابتی بسیار مفید است. فلفل سبز باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش بدن می شود دارای مقادیر بالایی از ویتامین c و دوستدار قلب است. هم چنین از ابتلا به زخم معده جلوگیری می کند.
از انواع دیگر ترشی می توان به : ترشی فلفل دلمه ای ، ترشی سبزیجات ، ترشی هویج و ترشی ذرت اشاره کرد.
مواد لازم
- فلفل سبز شیرین: ۱ کیلوگرم
- نمک : به مقدار لازم
- سرکه : به مقدار لازم
- سیر: ۳ حبه (برای هر شیشه)
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا نعناع و سیرها را بشویید و آنها را به قطعات کوچک تر خرد کنید.
- مرحله ۲
پیاز ها را نیز پوست کنده و تمسز بشویید.
- مرحله ۳
ظرفی شیشه ای مناسب را آماده کنید و بعد مقداری پیاز را در ته ظرف بچینید
- مرحله ۴
سپس مخلوط نعناع و سیر را روی آن بریزید.
- مرحله ۵
بعد مجدد پیاز گذاشته و دوباره روی آن را با نعناع و سیر پرکنید.
- مرحله ۶
این عمل را تکرارکنید تا تمامی مواد در شیشه ریخته شوند.
- مرحله ۷
بعد از پرشدن شیشه با سرکه روی مواد را بپوشانید.
- مرحله ۸
شیشه را در مکان مناسبی بگذارید تا ترشی جا بیفتد و بعد می توانید آن را به یخچال منتقل کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- دلیل جوشاندن فلفل در آب گرفتن تلخی آن است.
- به میزان تندی فلفل ها باید تعداد دفعات عوض کردن آب را تغییر دهید.
- به دلیل خاص بودن طعم فلفل می توان در این ترشی از ادویه و سبزیجات استفاده نکرد.
- شیشه ترشی را داخل یخچال قرار دهید.