ته چین با گوشت
نام این غذا با ته چین های معروف یکی است اما طریقه طبخ آن متفاوت است وبیشتر شبیه قابلی پلو افغان ها تهیه می شود.
مواد لازم
- برنج : ۴ پیمانه
- گوشت گوسفند : ۴۰۰ گرم
- سیب زمینی متوسط : ۲ عدد
- آلو و هویج : هر کدام ۲۰۰ گرم
- نمک : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- ادویه پلویی : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا برنج را به صورت آبکش می پزیم.
- مرحله ۲
بعد از آبکش کردن برنج ، گوشت را که از قبل با ادویه مخلوط کرده ایم به همراه آلو لا به لای برنج در داخل قابلمه می ریزیم و سیب زمینی و هویج را روی برنج می گذاریم.
- مرحله ۳
شعله زیر قابلمه را کم می کنیم و صبر می کنیم تاخوب دم بکشد.