جامبو با مرغ
جامبو با مرغ یا پاستا شلز نوعی پاستا خوشمزه است که ظاهری شبیه به پاستا شکم پر دارد. این غذای بانمک مناسب تولدها، مهمانی ها و جشن های خانوادگی است. مواد اولیه برای تهیه جامبو مرغ، پاستای صدفی بزرگ، مرغ، اسفناج، ادویه ها و سبزیجات دلخواه است.طعم این غذا بینظیر است.
این مدل پاستا را می توانید با هر خوراکی تازه و ارگانیگی که دوست داشتید پر کرده و روی آن را با پنیر بپوشانید. چند دقیقه در فر بگذارید و سپس همراه با سس، سالاد و نوشیدنی میل کنید.
سس مخصوص جامبو با مرغ
برای خوشمزه تر کردن جامبو با مرغ باید از سس مارینارا استفاده کنید. وقتی این سس به خرد پاستا و محتویات آن برود عطر و بوی خاصی بلند می کند که این غذا را لذیذتر از آنچه که هست می کند. برای درست کردن یک سس مخصوص جامبو با مرغ کافی است ۴ تا ۵ عدد گوجه فرنگی بزرگ را داخل مخلوط کن قرار داده و پوره کنید. سپس آن ها را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کرده و با پیاز سرخ شده و یک قاشق مربا خوری سیر تفت بدهید. به سس اجازه غلیظ شدن بدهید و سپس کمی سبزی معطر به آن بیفزایید. سس مارینارا خوش عطر شما آماده است.
فوت و فن تهیه پاستا و ماکارونی
اگر خیلی در خوب درآوردن پاستا جامبو با مرغ ماهر نیستید حتما به توصیه های زیر عمل کنید:
۱- پاستا را زیر ده دقیقه بجوشانید.
۲- برای درست کردن سس مخصوص ماکارونی می توانید یک قاشق غذاخوری از آب نمک ماکارونی پخته شده را به آن اضافه کنید.
۳- بعد از مخلوط کردن سس با ماکارونی یک قاشق دیگر از آب شور ماکارونی و پاستا به آن بیفزایید.
۴- می توانید به جای افزودن نمک یک قاشق غذاخوری آبلیموی ارگانیک به آب پاستای در حال پخت بیفزایید.
۵- برای افزایش سدیم غذا در هنگام سرو کمی پودر آویشن و ریحان خشک شده روی آن بریزید.
۶- برای اینکه رشته های ماکارونی و پاستا به یکدیگر نچسبند باید از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید و به اندازه کافی در آن آب بریزید تا ماکارونی و پاستا فضای کافی برای چرخش آزادانه و پخت را داشته باشد.
اگر جامبو با مرغ مخصوص غذالند را درست کردید و دوست داشتید حتما برای ما کامنت بگذارید و از رمز و راز خوشمزه کردن غذایتان بگویید.
از انواع دیگر انواع پاستا در غذالند می توان به : گریل چیکن پنه ، فتوچینی با میگو ، پاستا پنه با سس آرابیاتا و ماکارونی و خامه اشاره کرد.
مواد لازم
- پاستا صدفی : حدود ۱۸ عدد یا ۴۵۰ گرم
- پنیر ریکوتا : ۴۰۰ گرم
- پنیر پارمزان رنده شده : ۱/۴ فنجان
- تخم مرغ : ۱ عدد
- اسفناج درشت خرد شده : ۲ فنجان
- مرغ پخته و خرد شده : ۱ فنجان
- پنیر پیتزا : ۲ فنجان
- سس مارینارا : ۳ فنجان
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- آویشن : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
فر را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- مرحله ۲
پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود.
- مرحله ۳
سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
- مرحله ۴
تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید.
- مرحله ۵
سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
- مرحله ۶
یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید.
- مرحله ۷
۱ فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید.
- مرحله ۸
حدود ۲ قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید.(عکس های موجود در بالای صفحه)
- مرحله ۹
پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید.
- مرحله ۱۰
باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.
- مرحله ۱۱
روی ظرف را با فویل بپوشانید.
- مرحله ۱۲
سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
- مرحله ۱۳
بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید.
- مرحله ۱۴
روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود.
دستور تکمیلی این غذا
- سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.
- آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.
- برای پخت این غذا از هر مواد اولیه ای که در دسترس دارید نیز می توانید استفاده کنید
- ادویه های به کار رفته در این غذا اختیاریست. هر طور که ماکارونی را طعم دار می کنید می توانید به این غذا هم طعم بدهید.