جامبو با مرغ

جامبو با مرغ

جامبو با مرغ یا پاستا شلز نوعی پاستا خوشمزه است که ظاهری شبیه به پاستا شکم پر دارد. این غذای بانمک مناسب تولدها، مهمانی ها و جشن های خانوادگی است. مواد اولیه برای تهیه جامبو مرغ، پاستای صدفی بزرگ، مرغ، اسفناج، ادویه ها و سبزیجات دلخواه است.طعم این غذا بینظیر است.
این مدل پاستا را می توانید با هر خوراکی تازه و ارگانیگی که دوست داشتید پر کرده و روی آن را با پنیر بپوشانید. چند دقیقه در فر بگذارید و سپس همراه با سس، سالاد و نوشیدنی میل کنید.

سس مخصوص جامبو با مرغ
برای خوشمزه تر کردن جامبو با مرغ باید از سس مارینارا استفاده کنید. وقتی این سس به خرد پاستا و محتویات آن برود عطر و بوی خاصی بلند می کند که این غذا را لذیذتر از آنچه که هست می کند. برای درست کردن یک سس مخصوص جامبو با مرغ کافی است ۴ تا ۵ عدد گوجه فرنگی بزرگ را داخل مخلوط کن قرار داده و پوره کنید. سپس آن ها را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کرده و با پیاز سرخ شده و یک قاشق مربا خوری سیر تفت بدهید. به سس اجازه غلیظ شدن بدهید و سپس کمی سبزی معطر به آن بیفزایید. سس مارینارا خوش عطر شما آماده است.

فوت و فن تهیه پاستا و ماکارونی
اگر خیلی در خوب درآوردن پاستا جامبو با مرغ ماهر نیستید حتما به توصیه های زیر عمل کنید:
۱- پاستا را زیر ده دقیقه بجوشانید.
۲- برای درست کردن سس مخصوص ماکارونی می توانید یک قاشق غذاخوری از آب نمک ماکارونی پخته شده را به آن اضافه کنید.
۳- بعد از مخلوط کردن سس با ماکارونی یک قاشق دیگر از آب شور ماکارونی و پاستا به آن بیفزایید.
۴- می توانید به جای افزودن نمک یک قاشق غذاخوری آبلیموی ارگانیک به آب پاستای در حال پخت بیفزایید.
۵- برای افزایش سدیم غذا در هنگام سرو کمی پودر آویشن و ریحان خشک شده روی آن بریزید.
۶- برای اینکه رشته های ماکارونی و پاستا به یکدیگر نچسبند باید از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید و به اندازه کافی در آن آب بریزید تا ماکارونی و پاستا فضای کافی برای چرخش آزادانه و پخت را داشته باشد.

اگر جامبو با مرغ مخصوص غذالند را درست کردید و دوست داشتید حتما برای ما کامنت بگذارید و از رمز و راز خوشمزه کردن غذایتان بگویید.

از انواع دیگر انواع پاستا در غذالند می توان به : گریل چیکن پنه ، فتوچینی با میگو ، پاستا پنه با سس آرابیاتا و ماکارونی و خامه اشاره کرد.

مواد لازم

  • پاستا صدفی : حدود ۱۸ عدد یا ۴۵۰ گرم
  • پنیر ریکوتا : ۴۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده : ۱/۴ فنجان
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • اسفناج درشت خرد شده : ۲ فنجان
  • مرغ پخته و خرد شده : ۱ فنجان
  • پنیر پیتزا : ۲ فنجان
  • سس مارینارا : ۳ فنجان
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    فر را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد قرار دهید.

  •  مرحله ۲

    پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود.

  •  مرحله ۳

    سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.

  •  مرحله ۴

    تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید.

  •  مرحله ۵

    سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

  •  مرحله ۶

    یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید.

  •  مرحله ۷

    ۱ فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید.

  •  مرحله ۸

    حدود ۲ قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید.(عکس های موجود در بالای صفحه)

  •  مرحله ۹

    پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید.

  •  مرحله ۱۰

    باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.

  •  مرحله ۱۱

    روی ظرف را با فویل بپوشانید.

  •  مرحله ۱۲

    سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.

  •  مرحله ۱۳

    بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید.

  •  مرحله ۱۴

    روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود.

  • زمان مهیا کردن:۲۰دقیقه

  • زمان پخت:۴ساعت

  • زمان آماده سازی:۴ساعت

  • مناسب برای:۴نفر

  • ملل:ایتالیا

دستور تکمیلی این غذا

  • سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.
  • آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.
  • برای پخت این غذا از هر مواد اولیه ای که در دسترس دارید نیز می توانید استفاده کنید
  • ادویه های به کار رفته در این غذا اختیاریست. هر طور که ماکارونی را طعم دار می کنید می توانید به این غذا هم طعم بدهید.

مطالب مرتبط

شامی لپه

شامی لپه

کپه

کپه

دنگو

دنگو

/