حلوا خرما
حلوا خرما یک میان وعده خوشمزه از استان کهکیلویه و بویر احمد است.این دسر بسیار مقوی است این میان وعده مقوی را می توان در زمره شیرینی و دسر قرار داد. همان طور که در صفحات گذشته هم گفته شد با خرما میان وعده های مقوی می توان تهیه کرد که هم برای اعضای خانوده خوشایند باشد و هم میتوان در مهمانی ها به عنوان دسر از آنها استفاده کرد و با دست پخت خودتان یک شیرینی خوشمزه برای مهمان هایتان فراهم کنید. از جمله غذاهای که میتوان در آن از خرما استفاده کرد و نقش پررنگی در تهیه غذا دارند چنگمال کرمان و خاخرما کرمانشاه را می توان نام برد. حلوا خرما یک میان وعده خوشمزه و استثنایی است که با مصرف آن در کنار چای طعم لذیذی را می توانید تجربه کنید علاوه بر آن می توانید برای سفرهای افطار در ماه رمضان نیز از خوراکی خوشمزه بهره مند شوید. در صفحات قبل تعدادی از خواص خرما گفته شد حال در اینجا شما را با تعدادی دیگر از خواص این ماده مغذی آشنا می کنیم. خرما منبع بسیار خوبی برای تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن مانند عناصر ضروری پتاسیم، منگنز، آهن، روی است و همچنین تامین کننده ویتامین های (آ)، (ای)، (ب) و (ث) است. پلی فنولها، مشتقات پیپرین، فیبر گیاهی، آنتی اکسیدانها و استرول از دیگر مواد موثر موجود در میوه خرما است. مزاج خرما گرم و تر است. خرمای رطب رطوبتش از حرارتش بیشتر است؛ بنابراین کسانی که مزاج گرم دارند بهتر است از نوع تازه آن استفاده کنند تا خرمای رسیده که قدری خشک شده باشد. یکی از مهمترین خواص خرما خاصیت خون سازی است. خرما غنی از آهن، فولات و اسید فولیک است که برای خونسازی بسیار مفید بوده و درمان مناسبی برای کم خونی ناشی از فقر آهن است. فولات موجود در خرما به عنوان یک ماده غذایی خون ساز معرفی شده است. خوردن خرما برای همه افراد به ویژه زنان باردار به دلیل سرشار بودن از فولیک اسید مفید است.
مواد لازم
- خرما : ۱ کیلو
- آرد گندم : ۱ قاشق غذاخوری
- روغن : به مقدار لازم
- پودر دارچین : به میزان دلخواه
- پودر هل : به میزان دلخواه
مراحل پخت
- مرحله ۱
هسته خرما را جدا کرده و در روغن تفت می دهیم.
- مرحله ۲
آرد را روی حرارت بو می دهیم.
- مرحله ۳
سپس آرد و خرما و دارچین و هل را مخلوط کرده و کامل وزر می دهیم تا نرم و یکنواخت گردد.
- مرحله ۴
پس از آن حلوای شما آماده است.
دستور تکمیلی این غذا
- خرما را باید ملایم تفت داده شود.
- برای تزیین حلوا می توانید از پودر پسته و گردو و خلال بادام استفاده کنید.
- این غذا میان وعده مناسبی برای عصرانه می باشد.
- در ماه رمضان غذای مناسبی برای افطار می باشد.
- این غذا دارای انرژی بالاییاست و جهت کودکان کم وزن مناسب است.
- به دلیل وجود خرما دارای آهن نیز می باشد.
- در صورت تماسل می توانید مقدار آرد را بیشتر کنید تا حلوا شما به صورت توپی در آید.