حلیم طالقان
این غذا به دلیل وجود لوبیا(پروتئین گیاهی ) و گوشت (پروتئین حیوانی ) منبع خوبی از پروتئین می باشد.در نتیجه برای کودکان در حال رشد ، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.و همچنین برای عادات ماهانه خانوم ها.
مواد لازم
- لوبیا چیتی : ۱ پیمانه
- بلغور گندم : ۲ پیمانه
- گوشت گوسفندی با استخوان : ۵۰۰ گرم
- نمک : به مقدار لازم
- ادویه : به مقدار لازم
- پیاز : ۲ عدد
مراحل پخت
- مرحله ۱
گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.
- مرحله ۲
گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب می پزیم.
- مرحله ۳
۳ الی ۴ ساعت طول می کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.
- مرحله ۴
بعد از پخت ، مقداری پیاز داغ ، نمک ، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می کنیم.
- مرحله ۵
این حلیم به صورت نیمه دون(نیمه کوبیده )، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می شود.