خوراک فیله ماهی
خوراک فیله ماهی یکی از غذاهای دریایی راحت به حساب می آید. در هر خانواده ای به مصرف غذاهای دریایی در طول هفته به تعداد دو وعده سفارش شده است، زیرا ماهی ها و غذاهای دریایی دارای ویتامین ها و امگا ۳ فراوانی می باشد در نتیجه مصرف آن به تمام مردم تاکید شده است. گونههای بسیاری از ماهیها به عنوان خوراک مصرف میشوند و این مطلب در همهٔ دینها پذیرفته شدهاست. منظور از ماهی، اشاره به انواع حلزون صدفدار، نرمتنان، سختپوستان و خارپوستان است.
در زبان فارسی عبارت متفاوتی برای ماهی به عنوان خوراک و ماهی به عنوان یک جانور وجود ندارد اما در برخی زبانها مانند اسپانیایی این تفاوت وجود دارد. منظور از خوراک دریایی نیز هرگونه ماهی است که از اقیانوس، دریا یا هرگونه زندگی آبی دیگر صید میشود. فیله ماهی نیز دارای امگا ۳ فراوان می باشد و ما در اینجا تلاش کرده ایم دستور پخت آن را به روش آسانی برای شما بیان کنیم. این خوراک دارای دو روش پخت آسان می باشد سوخاری و بخار پز کردن آن از روش های پخت اینگونه فیله ماهی ها می باشد. در انتهای پخت فیله ماهی می توانیم از سس های مخصوص استفاده کنید بعضی از این سس ها را می توانید خودتان در منزل درست کنید. با استفاده از سس ماهی دیگر نگران بوی زمخت ماهی نباشید زیرا طعم آن بسیار لذیذ و دلپذیر می شود. اگر تا حالا فیله ماهی را به دلیل بوی نامطبوع ماهی میل نکرده اید این می تواند فرصتی عالی برای امتحان این طعم جدید و عالی باشد پس فرصت خود را از دست ندهید و همین حالا شروع به پخت فیله ماهی کنید. اگر شما دارای رژیم غذایی می باشید به راحتی می توانید از این غذا در برنامه غذایی خود بدون هیچ نگرانی ای استفاده کنید.
استفاده بیش از حد از گوشت قرمز به هیچ فردی توصیه نمی شود بنابراین می توانید گوشت سفید را جایگزین گوشت قرمز کنید. ماهی ها، مرغ و غذاهای دریایی دارای منبع کافی گوشت سفید می باشد. اگرچه خوردن گوشت قرمز مفید است ولی خوردن بیش از اندازه آن ضرر دارد در نتیجه باید از جایگزین های دیگری استفاده کرد. هضم گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز بسیار راحت تر می باشد. فیله ماهی غذایی مناسب برای وعده نهار و یا شام می باشد. ویتامین های موجود در ماهی برای گردش خون، سیستم ایمنی بدن و تنظیم کلسترول خون عالی می باشد. از انواع دیگر خوراک می توان به : پانکو ایتالیایی ، خوراک مرغ پرتقالی ، خورا ک ماهی و سالمون کبابی با سبزیجات اشاره کرد.
مواد لازم
- فیله ماهی : ۴تکه
- جعفری ریز خرد شده : ۶ پیمانه
- کرفس ریز خرد شده : ۲ ساقه
- گوجه فرنکی پوست کنده ریز خرد شده : ۳ عدد متوسط
- سیر ریز خرد شد :۱ حبه
- پیاز ریز خرد شده : ۲عدد متوسط
- لیمو ترش درشت (خارگی) ورقه شده : ۱عدد
- روغن زیتون : یک چهارم پیمانه
- آرد سوخاری : یک چهارم پیمانه
- آب لیمو تازه : یک چهارم پیمانه(۶۰میل)
- آویشن :۱ قاشق چایخوری
مراحل پخت
- مرحله ۱
در مرحله اول کرفس، پیاز، و جعفری را خورد کنید.
- مرحله ۲
سپس مواد بالایی را به همراه سیر در ماهیتابه تفت دهید.
- مرحله ۳
وقتی مواد به خوبی نرم شد گوجه فرنگی را اضافه کنید.
- مرحله ۴
در مرحله بعدی فیله ها را درون نمک، فلفل و آویشن قرار می دهیم و بعد درون ظرف فر به همراه مخلوط سبزیجات که قبلا درست کردیم قرار می دهیم تا بپزد.
- مرحله ۵
زمانی که فیله ها پخت می توانید آبلیمو و یا ورقه های آبلیمو به آن اضافه کنید.
- مرحله ۶
می توانید قبل از قرار دادن فیله ها داخل فر روی آن آرد سوخاری بریزید.
- مرحله ۷
بعد از ۳۰ دقیقه فیله های ماهی آماده سرو می باشد.
دستور تکمیلی این غذا
- اگر می خواهید از فر استفاده کنید.فر را روی درجه ۱۸۰ قرار داده و ماهی را داخل آن به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
- می توانید این خوراک را روی گاز هم درست کنید.
- استفاده از پودر سوخاری اختیاری ست.