خورش به
خورش به یکی از خورشت های خوشمزه استان قزوین است که طرفداران خاص خود را دارد.خورش به یکی از خورش های خوشمزه و خوش عطر فصل پاییز است که از هم خورشیان، طعم شیرین را به خود اختصاص داده و طرفداران این طعم را به خود جذب نموده است .این غذا طبعی گرم دارد.به ، به دلیل خواص منحصر به فردی که دارد میتواند وعدهی غذایی کاملی به شمار آید که در فرایند پخت بافت نرم و ابریشمی به رنگ صورتی زیبا و عطر و طعم بسیار ظریف به خود میگیرد. به، به دلیل طعم شیرینی که دارد، مورد پسند هر فردی با هر سلیقه غذایی به طبع نیست که البته میتوان با افزودن موادی از قبیل آلو و آبلیمو طعمی ملس به آن داد و برای هر سلیقه غذایی، طعمی قابل قبول باشد.
مواد لازم
- پیاز متوسط : ۱ عدد
- به متوسط : ۲ عدد
- لپه : ۱ پیمانه
- گوشت : ۲۵۰ گرم
- رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری
- شکر : ۲ قاشق غذاخوری
- روغن : به مقدار لازم
- آلو بخارا : ۱۰ عدد
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا پیاز را در روغن تفت داده و پس از سبک شدن پیاز زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
- مرحله ۲
گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
- مرحله ۳
لپه را که از قبل خیس کرده ایم همراه گوشت و کمی آب و رب گوجه فرنگی می پزیم.
- مرحله ۴
پس از اینکه گوشت و لپه کامل پخت ، آلو و به خرد شده را همراه ادویه و نمک به مخلوط اضافه می کنیم.
- مرحله ۵
اجازه می دهیم تا سس خورش غلیظ شود و خورش خوب جا بیفتد.
- مرحله ۱