خورش مرغ با سس آلبالو

خورش مرغ با سس آلبالو

خورش مرغ با سس آلبالو یکی از آسان ترین و راحت ترین خورشت ها می باشد که شما آن را به راحتی می توانید در خانه خود تهیه کنید. این خورشت با کمترین مواد اولیه تهیه می شود.البالو باعث تصفیه خون میشود. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این خورشت تنها مرغ و آلبالو می باشد. از این خورشت می توانید در کنار برنج به عنوان یک غذای کامل بهره ببرید. اگر تصمیم دارید که خورش خود را عوض کنید و به سفره خود تنوع بدهید حتما از این غذا استفاده کنید. به دلیل وجود آلبالو در این غذا طعمی ترش دارد که با ذائقه ی بیشتر افراد هماهنگ است. اگر از طعم ترش خوشتان نمی آید می توانید خورشت های دیگری را امتحان کنید ولی در دستور پخت این خورشت باید از آلبالو استفاده شود و قابل حذف هم نیست. به طور کلی آلبالو عنصر اصلی این غذا است و قابل حذف نیست. آلبالو دارای خواص زیادی می باشد که می تواند از آن به عنوان یک عنصر اصلی در این غذا یاد کرد. این ماده غذایی می تواند خون را تصفیه کند و باعث نرمال شدن گردش خون در بدن شود. همچنین می تواند فشار خون بدن را تنظیم کند در نتیجه، اگر به بیماری فشار خون مبتلا هستید می توانید برای کاهش فشار خون از این میوه تابستانی استفاده کنید. بهترین زمان برای تهیه این خورش تابستان است زیرا آلبالو به وفور در مغازه ها یافت می شود. بهترین زمان برای خرید انواع میوه ها زمان رسیدن آن میوه است، زیرا قیمت آن نیز کمتر از فصول دیگر است، این نکته برای آلبالو نیز صدق می کند. خورش آلو، خورش آلو اسفناج، خورش کرفس با مرغ از انواع خورش هایی است که در ایران سرو می شود و شما نیز به طور حتم یکبار امتحان کرده اید. در زیر ما دستور پخت این خورش خوشمزه را به اشتراک گذاشته ایم پس با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم

  • آلبالو بدون هسته : ۲۰۰ گرم
  • سینه مرغ بدون استخوان : ۳۰۰ گرم
  • لواشک آلبالو : ۶۰ گرم
  • شکر : ۴ قاشق سوپخوری
  • پیاز : ۱ عدد
  • کره : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم
  • به میزان لازم : نمک
  • به میزان لازم : زردچوبه
  • فلفل قرمز :به میزان لازم
  • خلال پسته برای تزئین : به میزان لازم

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    هسته آلبالوها را گرفته، در یک ظرف لعابی با شکر مخلوط کرده و به مدت ۴-۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

  •  مرحله ۲

    سپس آلبالوها را با همان ظرف لعابی روی حرارت قرار دهید تا یکی دو جوش بزند و شیرین شود.

  •  مرحله ۳

    سینه مرغ بدون استخوان را به صورت بند انگشتی خرد کرده و در کمی روغن به مدت ۱۰-۶ دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

  •  مرحله ۴

    پیاز داغی را که از قبل تهیه کرده اید به مرغ اضافه کرده و کمی با هم تفت دهید.

  •  مرحله ۵

    سپس نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

  •  مرحله ۶

    ۲ الی ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید، پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.

  •  مرحله ۷

    آلبالوهای شیرین شده را از صافی رد کنید، آب آن را جدا کرده و دانه های آلبالو را با کمی کره تفت دهید.

  •  مرحله ۸

    آلبالوهای تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

  •  مرحله ۹

    لواشک را در آب جوش حل کرده و از صافی رد کنید تا مطمئن شوید کاملا در آب جوش حل شده، سپس آب آلبالو را به آن اضافه کنید تا به صورت سس درآید.

  •  مرحله ۱۰

    سس را به خورش اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

  •  مرحله ۱۱

    بعد از حدود ۳۰ دقیقه خورش آماده است، آن را از روی حرارت برداشته، در ظرف مناسب بکشید و با خلال پسته تزئین کنید.

  • زمان مهیا کردن:۴۵دقیقه

  • زمان پخت: ۲ساعت

  • زمان آماده سازی:۲ساعت ۴۵دقیقه

  • مناسب برای:۴نفر

  • ملل:ایران

دستور تکمیلی این غذا

  • در هنگام گرفتن هسته آلبالو، دقت کنید تا آلبالو له نشود و ظاهر خود را از دست ندهد.
  • در تهیه این خورش از آلبالوی سفت و تازه استفاده کنید.
  • تفت دادن آلبالو در کره، بدین منظور است که موقع پخت له نشود و ظاهر البالو در خورش حفظ گردد.
  • میزان ترشی و شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد، اگر دوست دارید خورش شیرین تر باشد به سس آن مقداری شکر اضافه کنید و اگر مایلید ترش تر باشد به سس مقداری آبلیمو یا آب نارنج اضافه کرده، سس را بچشید و پس از اینکه از طعم آن مطمئن شدید به خورش اضافه کنید.
  • به جای لواشک آلبالو می توانید از آب آلبالو نیز استفاده کنید.

مطالب مرتبط

خورش ناردون

خورش ناردون

قلیه میگو

قلیه میگو

خورش خلال

خورش خلال