دمپختک با ماش
به دلیل بالا بودن میزان اسید فولیک و پتاسیم ماش ، برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و کنترل پرفشاری خون مفید است.در دیگر موارد استفاده از ماش میتوان به کاهش کلسترل ، پیشگیری از سرطان پستان و درمان کم خونی اشاره کرد.
مواد لازم
- گوجه فرنگی کوچک : ۱ عدد
- گوشت گوسفندی با استخوان : ۴۰ گرم
- به متوسط : ¼ عدد
- هویج : ۱ عدد
- پیاز کوچک : ۱ عدد
- برنج : نصف پیمانه
- ماش : ۱۵۰ گرم
- روغن : یک قاشق غذا خوری
- ادیوه پلویی : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا گوشت را با پیاز تفت می دهیم وبعد به و هویج را اضافه کرده کمی تفت می دهیم.
- مرحله ۲
سپس نمک ، فلفل و ادویه را اضافه می کنیم .
- مرحله ۳
گوجه را رنده کرده همراه با ماش به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم کمی پخته شود.
- مرحله ۴
سپس برنجی را که از قبل خورده به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم تا با تمامی مواد به خوبی مخلوط شود.
- مرحله ۵
پس از مخلوط شدن شعله را کم کرده و مقداری روغن به غذا اضافه می کنیم سپس دمکنی را گذاشته تا غذا دم بکشد.