دمپخت میگو
میگو به عنوان یک غذای دریایی که گوشت سفید دارد برای افرادی که محدودیت مصرف گوشت قرمز را دارند ، مانند بیماران قلبی – عروقی یا دیابتی ، جایگزین مناسبی می باشد.
مواد لازم
- میگو:۳۰۰ گرم
- سیر: ۴-۵ حبه
- پیاز متوسط : ۲ عدد
- روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- آب : به مقدارلازم
- برنج : ۳ پیمانه
- سبزی (گشنیز و شنبلیله): ۱ قاشق سوپ خوری
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا پیاز را با روغن تفت می دهیم.
- مرحله ۲
سپس سیر و میگو را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم.
- مرحله ۳
سپس سبزی و ادویه ها ونمک را همراه با آب به آن اضافه می کنیم وصبر می کنیم تا به جوش آید.
- مرحله ۴
در آخر برنج را با مواد مخلوط کرده شعله را کم می کنیم تا دم بکشد.