دمی پلو
این غذا دارای انرژی بسیار بالایی می باشد و افرادی که دارای چاقی یا اضافه وزن می باشند باید در اندازه مصرفی خود جانب احتیاط را رعایت کنند.
به علت اینکه سیب زمینی در این غذا با پوست پخته می شود مقدار زیادی از ویتامین ث آن حفظ می شود که در رفع بیماری هایی لثه و کم خونی بسیار مفید است.
مواد لازم
- برنج : ⅕ پیمانه
- بلغور : نصف پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی : نصف پیمانه
- هویج متوسط : ۴ عدد
- سیب زمینی ریز با پوست : ۲ عدد
- گوجه فرنگی : ۳ عدد
- پیاز متوسط : ۱ عدد
- رشته پلویی : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا حبوبات را جداگانه می پزیم.
- مرحله ۲
سپس پیاز را خرد کرده تفت می دهیم و گوجه فرنگی خرد شده را همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم.
- مرحله ۳
آب را اضافه می کنیم.بع از اینکه آب جوش آمد ، برنج ، بلغور ، حبوبات ، هویج خرد شده وسیب زمینی را اضافه می کنیم .
- مرحله ۴
در نهایت رشته را اضافه کرده و بعد از اینکه آب آن تمام شد آن را دم می کنیم.