دمی گوجه (کته گوجه )
این پلو مخلوط که به دمی گوجه یا گاهی استانبولی پلو هم معروفه یه غذای گیاهی و وفوق العاده خوش طعم و مفید است. امیدوارم درستش کنین و از طعم بی نظیرش لذت ببرین.
مواد لازم
- آب : ⅕ لیوان
- برنج نرمه (نیم دانه ) : ۲ پیمانه
- گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد
- سیب زمینی متوسط : ۱ عدد
- پیاز متوسط : ۱ عدد
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- زعفران : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا پیاز و سیب زمینی را خرد کرده و تفت می دهیم .
- مرحله ۲
سپس گوجه رنده شده یا خرد شده را به همراه ادویه ها تفت می دهیم .
- مرحله ۳
سپس آب را اضافه کرده و شعله را زیاد می کنیم.
- مرحله ۴
آب که جوش آمد برنج را که از قبل خیس کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب غذا کاملا کشیده شود.
- مرحله ۵
در اخر برنج را دم کرده و منتظر می مانیم تا غذا دم بکشد .حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان می برد.