دو پیازه میگو
این غذا، یک غذای جنوبی است و طعم بسیار خوبی دارد. خصوصا برای کسانی که طرفدار میگو هستند.
چرخه زندگی میگو شامل این مراحل میباشد: تخم، لارو (ناپلی، پروتوزوآ، مایسیس) پست لارو، میگوی جوان و میگوی بالغ.
این غذا در شهر های جنوبی و با دستورات مختلفی تهیه می شود .در اینجا طرز تهیه این غذا را با رسپی استان خوزستان برای شما توضیح خواهیم داد.
مواد لازم
- میگو پاک شده : ۵۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی : ۳تا۴ قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ : ۵ عدد
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل قرمز : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و به همراه میگو روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب پیاز کم شود.
- مرحله ۲
سپس کمی روغن در ظرف روی میگوها ریخته تا آنها سرخ شود.
- مرحله ۳
ادویه ها را افزوده و کمی تفت می دهیم.
- مرحله ۴
در آخر نمک و رب ومقدار کمی آب به مواد اضافه می کنیم و چند دقیقه اجازه می دهیم مواد با هم مخلوط شود و جا بیفتد.سپس آن را سرو می کنیم.
دستور تکمیلی این غذا
- از سرخ کردن زیاد مواد بپرهیزد و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم پخته شود.
- این غذا سرشار از فسفر می باشد و باید در بیماران در حال دیالیز با احتیاط مصرف شود.
- می توانید به این غذا سیب زمینی هم اضافه کنید که این بستگی به سلیقه افراد دارد.
- در صورت تمایل می توانید از گرد لیمو هم استفاده کنید.
- طعم این غذا در حالت تند خوشمزه تر می باشد.و این مورد باز هم سلیقه ایست.
- این غذا وعده مناسبی برای پیش غذا و شام می باشد.
- این غذا را می توان هم با نان و هم با برنج مصرف کرد.
- آبزیان منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا۳ هستند.میگو منبع عالی ویتامین B12 ، ویتامین D ، سلنیوم ، پروتیین با کیفیت بالا ، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین است.
- با مصرف ۱۲۰ گرم میگو ، ۷۰/۴% نیاز روزانه ویتامین B6 تامین می شود.از طرفی در هر ۱۱۰ گرم میگو ۲۰۰ میلی گرم کلسترول است ، اما نسبت LDL (کلسترول خوب ) با مصرف میگو کاهش می یابد.
- گوجه فرنگی موجود در آن تامین کننده ویتامین C و آنتی اکسیدان لیکوپن می باشد.