رشته پلو و کلم
این غذا به دلیل داشتن کلم ، منبع کلسیم خوبی نیز می باشد و برای سلامت استخوان ها و در دوران سالمندی و رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است.
مواد لازم
- برنج : ۳ پیمانه
- رشته پلویی : ۵۰۰ گرم
- کلم خورد شده : یک عدد کوچک
- پیاز متوسط : ۲ عدد
- روغن : ۲ قاشق غذاخوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
برنج را از قبل خیس کرده آن را به شکل آبکش یا دمی می پزیم.
- مرحله ۲
پیاز و کلم را خورد کرده با کمی روغن و ادویه دلخواه در تابه تفت می دهیم.
- مرحله ۳
در اخر مواد آماده شده و رشته پلویی را لا به لای برنج ریخته و اجازه می دهیم تا غذا دم بکشد.