رشته پلو
این رشته پلو با رشته پلوهایی که قبلا براتون گذاشته شده فرق داره، و فرقش در این هست که این غذا اصلا دارای برنج نمیباشد و در واقع رشته نقش برنج رو در این غذا بازی می کند.یه غذای متفاوت اما سنتی.
مواد لازم
- رشته پلویی : ۱ کیلو گرم
- پیاز متوسط : ۱ عدد
- رب : ۲ قاشق غذاخوری
- عدس : ۱ پیمانه
- گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
- سویا : ۱۰۰ گرم
- نمک : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- زعفران : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
رشته را داخل ماهیتابه ای که کمی چرب کرده ایم در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا رنگ آن قهوه ای شود.
- مرحله ۲
سپس داخل آب جوش می ریزیم تا ۵ دقیقه بجوشد ، سپس آنها را آبکش می کنیم.
- مرحله ۳
پیاز را سرخ کرده گوشت چرخ کرده و سویا را نیز به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
- مرحله ۴
رب و ادویه جات و عدس پخته شده را اضافه می کنیم و سپس مواد آماده شده را لابه لای رشته می ریزیم و می گذاریم تا دم بکشد.
- مرحله ۵
روش دیگر اینکه رشته را به تنهایی دم کرده بعد مواد را هنگام سرو روی آن میریزیم و با سبزیجات تزیین می کنیم.