رولت اسفناج
رولت اسفناج یک نوع پیش غذای خوشمزه و خاص می باشد که با شکل متفاوت خود، معمولاً وسوسه امتحان کردن را برای همه افراد ایجاد خواهد کرد. در واقع رولت اسفناج، رولت گوشت و سایر رولت های خاص با انواع مواد غذایی جزو عالی ترین و خوشمزه ترین غذاها قرار می گیرند که البته خواص بسیاری نیز برای سلامتی بدن خواهند داشت.
طعم این غذا بسیار خوشمزه است.
اسفناج یکی از انواع سبزیجات مقوی و خوش طعم است که برای تهیه انواع غذاهایی همچون بورانی و خورش های مختلف استفاده می شود. در واقع اسفناج جزو معدود سبزی هایی است که دارای دنیایی از فواید و خواص فوق العاده برای سلامتی بدن می باشد.
این سبزی همه فن حریف برای سلامت و زیبایی پوست، لاغری، سلامتی قلب، تنظیم خواب، تقویت بینایی، رفع کم خونی، سلامت لثه و دندان، بهبود هضم غذا، تقویت رشد موها، درمان دیابت، کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت استخوان ها، کاهش استرس و اضطراب و غیره بسیار موثر می باشد.
در واقع وجود انواع مواد معدنی و ویتامین های مختلف در اسفناج باعث به وجود آمدن این همه خاصیت و فایده برای سلامتی شده است. وجود مواد معدنی چون ویتامین A، آهن، کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، پروتئین، آب، مواد نشاستهای و… این ماده غذایی را جزو سالم ترین و البته راحت ترین غذاها برای انسانها قرار داده است.
شما می توانید به راحتی رولت اسفناج را در منزل تهیه و آماده کنید و از طعم خاص و خوشمزه آن نهایت لذت را ببرید. همچنین اسفناج در شکل های مختلف و با روش های متفاوتی طبخ و سرو می شود که می توانید هر یک را مطابق میل و سلیقه خود انتخاب کنید.
از دیگر انواع پیش غذاهای خاص و خوشمزه می توان به رولت سوخاری، تارت گوجه و ریحان ، قارچ سوخاری با سس پنیر و بورک سبزیجات اشاره کرد.
مواد لازم
- اسفناج: ۱ کیلوگرم
- سبزی شنبلیله خشک شده: نصف قاشق چای خوری
- تخم مرغ: ۴ عدد
- پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
- قارچ: نصف پیمانه
- فلفل دلمه ای: نصف پیمانه
- روغن مایع: به میزان لازم
- کنسرو نخود فرنگی: نصف پیمانه
- کنسرو ذرت: نصف پیمانه
- نمک : به مقدار دلخواه
- فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا اسفناج ها را بخارپز کرده و سپس در یک صافی بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- مرحله ۲
سپس اسفناج ها را ساطوری خرد کنید و در یک ظرف بریزید.
- مرحله ۳
تخم مرغ ها، شنبلیه، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.
- مرحله ۴
در یک قالب نسوز کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و سپس مواد کوکو را درون آن بریزید و مایع را در ظرف صاف کنید.
- مرحله ۵
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید و سپس قالب مواد را درون فر بگذارید.
- مرحله ۶
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه کوکو شما آماده است ،قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شود.
- مرحله ۷
سپس کوکو را برش دهید ولی در ابعاد بزرگ.(توجه داشته باشید که کوکو باید نازک باشد).
- مرحله ۸
در یک ظرف دیگر فلفل دلمهای خردشده، نخود فرنگی، پنیر، ذرت، قارچ ها و کمی نمک و فلفل افزوده و کاملا مخلوط کنید.
- مرحله ۹
این مواد را در سطح کوکو پخش کنید.
- مرحله ۱۰
سپس کوکو را رول کنید و در یک سلفون قرار دهید و یک روز در یخچال بگذارید تا کاملا آماده شود.
- مرحله ۱۱
بعد از گذشت مدت زمان بیان شده رولت اسفناج را از سلفون خارج کرده و در دیس قرار دهید.
- مرحله ۱۲
می توانید پس از تهیه رول کوکو آن را به قطعات منظم برش دهید و سرو کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- در زمان بخارپز کردن اسفناج وسواس زیادی به خرج ندهید و زمان طولانی برای این کار صرف نکنید. چون در این صورت مواد مغذی اسفناج از بین خواهد رفت.
- می توانید کمی سس لیمو نیز بر روی رولت اسفناج بریزید و طعم آن را تغییر و دلپذیرتر کنید.
- پیشنهاد می کنیم از فلفل دلمهای با رنگ های مختلف استفاده کنید تا ظاهر و تزئین متفاوتی را برای غذای شما ایجاد کند.
- نکته مهم در این زمینه این است که کوکو شما باید نازک تهیه شود که بتوان آن را رول کرد.
- می توانید داخل این کوکو از هر موادی که دوست دارید مثل ژامبون ، مرغ ، گردو و … استفاده کنید.