سالاد انار
اسالاد انار یکی از انواع سالادهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در مناسب های خاص مانند شب یلدا بیشتر تهیه می شود. اگر برای مهمونای شب یلداتون دنبال یک سالاد مناسبتی و خاص هستین,حتما این پست رو دنبال کنید و قبل از شب یلدا یک بار تهیه کنید و از طعم خوشمزه اون و مخصوصا صدای دانه های انار زیر دندانتان لذت ببرید.
مواد لازم
- کلم قرمز خرد شده : سه پیمانه
- سس مایونز : ۱/۵ پیمانه
- انار دون شده : یک پیمانه
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- ماست پرچرب : به میزان لازم
- گردو : به میزان لازم
- پودر آویشن و گل پر : به میزان لازم
- پودر سیر : به میزان لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا کلم قرمز را به خوبی بشویید و سپس با کمک پوست کن به شکل رشته رشته خرد کنید.
- مرحله ۲
انار ها را در ظرف مناسبی دانه کنید و سپس کلم قرمز خرد شده را به انارها اضافه کنید.
- مرحله ۳
در مرحله بعد ماست کم چرب و سس مایونز را در ظرف مناسبی با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید
- مرحله ۴
سپس مقداری فلفل سیاه و نمک به سس سالاد اضافه نمایید و دوباره سس را هم بزنید
- مرحله ۵
گل پر را به همراه پودر سیر و آویشن به سس سالاد اضافه کنید و مواد سس را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
- مرحله ۶
سپس سس سالاد را به مخلوط کلم قرمز و انار های دانه شده اضافه کنید و همه مواد را به با یکدیگر مخلوط کنید
- مرحله ۷
در آخر سالاد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا دانه های انار و کلم قرمز طعم و مزه سس را به خود بگیرند.
- مرحله ۸
سالاد انار را می توانید برای سرو با مقداری پودر گردو و یا گردوی نیمه به زیبایی تزیین کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- در تهیه سالاد انار می توانید از چاشنی های مختلف برای طعم دادن به سالاد استفاده کنید همچنین این سالاد خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا برای جشن یلدا در منزل تهیه کنید.
- در صورتی که بخواهید این سالاد را برای مهمانی سرو کنید میتوانید از مقداری گردوی خردشده یا نیمه برای تزیین این سالاد استفاده کنید.