سالاد خرچنگ
سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیشغذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف میشود.
سالاد خرچنگ یکی از سالادهای خوشمزه کشور روسیه است.شاید تعجب کنید که چطور می شود با خرچنگ سالاد تهیه کرد.ما در اینجا به شما آموزش می دهیم که این غذا را به چه صورت تهیه می کنند.آشنا شدن با غذاهای کشورهای مختلف این مزیت را دارد که شما با ذائقه آن کشور آشنا می شوید و در سفر به آن کشور می توانید تصمیم بگیرید که از چه نوع مواد غذایی آن استفاده کنید.با توجه به نزدیکی جام جهانی بر آن شدیم تا یک سری از غذاهای معروف روسیه همچون سالاد خرچنگ آن را به شما معرفی کنیم.در این سالاد شما می توانید از هر نوع سبزیجاتی که تمایل دارید استفاده کنید تنها نکته مهم در این سالاد نوع مزه دار کردن و نحوه استفاده از گوشت خرچنگ است که اگر آن را بیاموزید ما بقی مواد داخل سالاد به انتخاب شما می تواند متفاوت باشد و تغییر کند.خرچنگ از خانواده سخت پوستان است.روی بدن این حیوانات با پوست سختی پوشانده شده است و شکم این جاندار در زیر آن قرار دارد.خرچنگ از آن دسته جاندارانی است که هر چیزی می خورد به ویژه از جلبک و سایر غذاها دیگر شامل نرمتنان ٬کرمها، سختپوستان دیگر، قارچها و باکتریها و خرده غذاهایی که در دسترسشان باشد تغذیه میکنند .طبق نظریات اسلامی گوشت خرچنگ به دلیل اینکه پوست آن دارای فلس نیست و یک جاندار دریایی ست حرام است اما استفاده از این گوشت هم باز به اعتقاد و علایق هر کسی برمی گردد.در برخی از کتاب ها اشاره شده است که گوشت خرچنگ برای درمان سرطان بسیار مفید است به شرطی که کاملا پخته و کباب شده باشد.در مورد پوست خرچنگ هم نیز گفته می شود که نوعی اکسیر جوانی در آن نهفته است و می توان مکملغذایی گلوکزامین را از آن تهیه کرد.از انواع دیگر سالادهای موجود در سایت می توان به : سالاد روسی ، سالاد مرغ و نودل ، سالاد مرغ و سیب زمینی ، سالاد هفت لایه و سالاد انار اشاره کرد.
مواد لازم
- خرچنگ : ۱ عدد
- سس مایونز : ۱/۲ فنجان
- کرفس خرد شده : ۱/۲ فنجان
- پاپریکا : ۱/۲ قاشق چای خوری
- آبلیمو : ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای خوری
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا گوشت خرچنگ را از پوست آن جدا کنید.
- مرحله ۲
سپس این گوشت را با مقدار نمک ، فلفل و ابلیمو طعم دار کنید و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه در این مواد بماند تا طعم مواد را به خود بگیرد.
- مرحله ۳
مقداری گوشت را تفت دهید تا از خامی در بیاید و پخته شود.
- مرحله ۴
سپس کرفس ها را خورد کرده و در داخل ظرف بریزید.
- مرحله ۵
سس مایونز ، نمک ، آبلیمو و فلفل و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و سس جدیدی به دست آورید.
- مرحله ۶
سپس گوشت های تفت خورده را به کرفس اضافه کنید.
- مرحله ۷
در نهایت سس تهیه شده را به سالاد اضافه کنید.
- مرحله ۸
در این سالاد می توانید از هر سبزیجات دیگری که تمایل دارید استفاده کنید.در عکس ها می توانید مواد مختلفی که در آنها به کار رفته است را ببیند.
دستور تکمیلی این غذا
- در این سالاد شما می توانید از سبزیجات دیگری همچون کاهو، جعفری ، هویج و یا آواکادوو نیز استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید ذرت و گوجه فرنگی نیز به این سالاد اضافه کنید.
- می توانید به جای خرچنگ از میگو نیز استفاده کنید.