سالاد سیب زمینی ایتالیایی
سالاد سیب زمینی ایتالیایی یک پیش غذای بسیار خوشمزه ایتالیایی محسوب میشود.طعم این غذا بینظیر است. این غذای خوشمزه به راحتی قابل تهیه است. سیب زمینی ماده اصلی این غذا است که دارای نشاسته فراوانی است. بهتر است در تهیه این غذا از سیب زمینی های ریز استفاده کنید. اگر از سیب زمینی درشت استفاده کنید مجبورید برای مغز پخت شدن سیب زمینی ها آنها را خرد کنید. البته اگر سیب زمینی ها را خرد کنید و در آب بجوشانید آنها خیلی زودتر پخته می شوند اما باعث میشود که سیب زمینی ها له شوند و این اصلا برای ظاهر غذای شما خوب نیست. حتما باید بخاطر داشته باشید که ابتدا آب را در یک قابلمه بجوشانید و پس از جوشیدن آب سیب زمینی ها را به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه بجوشانید. پس از پختن سیب زمینی ها باید زمان بدهید تا آن ها خنک شوند. پس از خنک شدن آنها باید سیب زمینی ها را به قطعه های ۵ سانتی برش دهید. حتما باید دقت کنید که سیب زمینی ها کاملا مغز پخت شده باشند. تمام مواد بکار رفته در این غذا برای سلامتی مفید است و اگر چربی خون دارید میتوانید سس مایونز اضافه نکنید. این غذا حتما باید بصورت سرد سرو شود. بنابراین حتما باید پس از آماده شدن سالاد آن را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد آن را سرو کنید. این پیش غذا به دلیل داشتن سیب زمینی- جعفری و گوجه خشک شده ترکیب رنگ بسیار زیبایی دارد و سبب میشود اشتهای فرد باز شود. اگر میخواهید طعم سالاد شما تند باشد می توانید مطابق با سلیقه ی خود میزان فلفل آن را زیاد کنید. پس از افزودن جعفری و گوجه خشک خرد شده باید آنها را به خوبی با سیب زمینی ها مخلوط کنید. و در نهایت سسی که آماده کرده اید را به سالاد اضافه نمایید. از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد قارچ ، سالاد هویج ، سالاد یونانی و سالاد گوجه فرنگی اشاره کرد.
مواد لازم
- سیب زمینی بزرگ نصف شده یا سیب زمینی ریز پوست کنده: ۴۵۰ گرم
- ماست ساده: ۴ قاشق غذاخوری
- سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده: ۸ عدد
- برگ جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
آب را داخل یک قابلمه بجوشانید.
- مرحله ۲
سیب زمینی ها را در آب در حال جوش به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید.
- مرحله ۳
گوجه فرنگی های خشک را به خلال های نازک تبدیل کنید.
- مرحله ۴
ماست، و مایونز را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
- مرحله ۵
نمک و فلفل را به آن بیافزایید.
- مرحله ۶
گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید.
- مرحله ۷
سیب زمینی ها را از آب جوش در آورده و آنها را به قطعه های ۵ سانتیمتری پس از خنک شدن خرد کنید.
- مرحله ۸
سس سالاد را روی سیب زمینی ها ریخته تا سطح آنها را کاملاً بپوشاند.
- مرحله ۹
سالاد را در یخچال به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
- مرحله ۱۰
سالاد سیب زمینی را بصورت پیش غذا می توانید میل کنید.