سالاد فرنچ
سالاد فرنچ از جمله یکی از خوشمره ترین انواع سالاد است که دستور تهیه ساده ای دارد به طوری که هر کسی می تواند آن را در خانه آماده کند.سالاد فرنچ یک سالاد کاملا سالم با طعمی متفاوت و خاص است که طرفداران و علاقه مندان بسیار زیادی دارد از آن رو مورد توجه زیادی قرار میگیرد که هم از نظر مواد اولیه و هم دارای طعم منحصر به فرد و جدید میباشد. در تهیه این سالاد مواد بسیار کم و تقریبا راحتی به کار برده شده است اما یک ماده جدید و جالب به نام کیپر در این سالاد وجود دارد.شاید بپرسید کیپر چیست ؟شاید بگویید یک نوع سس و یا یک نوع پنیر است .اما باید در جواب این سوال شما بگوییم که خیر کیپر در واقع نوعی میوه مدیترانه ایست که در در این سالاد استفاده می شود.
مواد لازم
- کاهو فرانسوی : ۱ عدد
- سویس چارد(نوعی سبزی) : ۴ برگ
- کلم بروکلی : ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمسان : به مقدار لازم
- جوانه شبدر : ۲۰۰ گرم
- جوانه ماش : ۱۰۰ گرم
- جوانه گندم : ۱۰۰ گرم
- مواد لازم برای سس:
- تمر هندی : یک شیشه ی رقیق شده
- روغن زیتون : ۱۰۰گرم
- ریحان فرنگی : ۱۰۰گرم
- نمک : ۶گرم
- فلفل سیاه : ۵گرم
- عسل : دوقاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک : یک قاشق غذا خوری
- کیپر : ۶گرم (کاپاریس)
مراحل پخت
- مرحله ۱
در ابتدا چهاربرگ کاهوی فرانسوی رو شسته و خشک میکنیم و به ابعاد متوسط برش های نامنظم میزنیم
- مرحله ۲
کاهو را داخل کاسه ای می ریزیم.
- مرحله ۳
سویس چارد های متوسطی که تهیه کرده ایم را پس از شستن و خشک کردن به مقدار متناسب با کاهوی فرانسوی مخلوط میکنیم
- مرحله ۴
پس از این دو مرحله کلم بروکلی بلانچ شده در قطعه های کوچک اضافه کرده و با سس فرنچ مخلوط میس کنیم.
- مرحله ۵
سس مورد نظر باید با تمام این سه محتویات کاسه که بیس اولیه و پایه سالاد ما هستند به خوبی مخلوط شوند .
- مرحله ۶
سپس کاسه ی سرو مخلوطمان را آماده می کنیم.
- مرحله ۷
مقداری از کلم بروکلی آغشته به سس و دو عدد سویس چارد را روی سالاد قرار می دهیم.
- مرحله ۸
در اطراف آن جوانه ی شبدر ،جوانه ماش و جوانه گندم را به طور مساوی می ریزیم.
- مرحله ۹
در نهایت روی تمام سالاد پنیر پارمسان ریخته و سرو میکنیم.
دستور تکمیلی این غذا
- سویس چارد نوعی سبزی است که در ایران نیز موجود است.این گیاه دارای برگ های سبز و ساقه ای قرمز رنگ می باشد.
- می توانید برای تهیه این سالاد از کاهو و ریحان معمولی نیز استفاده کنید.