سالاد فصل
مواد لازم
- کاهو : ۱ عدد
- خیار : ۲ عدد
- هویج : ۱ عدد
- آبلیمو : به میزان لازم
- شکر : به میزان لازم
- گوجه فرنگی : ۳ عدد
- کلم قرمز : ۱ عدد کوچک
- نمک : به میزان لازم
- سس مایونز : ۳ قاشق غذاخوری
- ماست : ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل : به میزان لازم
- آویشن : به میزان دلخواه
- کلم سفید : ۱ عدد کوچک
مراحل پخت
- مرحله ۱
در تهیه سالاد فصل ابتدا کاهو ها را شسته و خرد کنید.
- مرحله ۲
کلم برگ ها را بشویید و به صورت نوارهای باریکی در آورید.
- مرحله ۳
هویج را شسته، پوست بگیرید و رنده کنید بگذارید کنار.
- مرحله ۴
گوجه فرنگی و خیارها را به صورت حلقه حلقه در آورید و یا می توانید به گوجه فرنگی، خیار و هویج به وسیله قالب شکل دهید.
- مرحله ۵
سپس ظرفی را که برای تزیین سالاد در نظر گرفته اید کنار دستتان قرار دهید.
- مرحله ۶
کاهو را در ظرف بریزید یک طرف ظرف را با برگ کلم قرمز و طرف دیگر را با برگ کلم سفید تزیین کنید اگر برگ کلم قرمز و سفید ریز باشد به سالاد ما جلوه زیبایی می دهد
- مرحله ۷
خیار ها و گوجه های آماده شده از قبل را بردارید و بر روی سالاد بچینید سعی کنید گوجه ها و خیار ها در یک اندازه باشند.
- مرحله ۸
سپس هویج رنده شده را برداشته و به سلیقه خودتان سالاد فصل را تزیین کنید.
- مرحله ۹
لازم به ذکر است از ذرت هم می توان برای تزیین سالاد فصل استفاده کرد که زیبایی خاصی به سالاد ما می بخشد .
- مرحله ۱۰
طرز تهیه سس سالاد فصل
- مرحله ۱۱
برای تهیه سس سالاد، ظرفی را برداشته درون آن مقداری نمک ، آبلیمو ، شکر و سس مایونز بریزید هم بزنید تا مواد سس باهم مخلوط شوند .
- مرحله ۱۲
سپس ماست و فلفل و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدستی داشته باشید.
- مرحله ۱۳
استفاده از آویشن بستگی به نظر شما دارد.
- مرحله ۱۴
در پایان می توانید سس را روی سالاد بریزید و یا سس را با سالاد سرو کنید .
دستور تکمیلی این غذا
- ریختن انواع کلم در این سالاد اختیاری است.
- استفاده از شکر برای تهیه سس است می توانید استفاده نکنید.
- سالاد فصل همانطور که از نامش پیداست باید برای هر فصل به صورت خاصی تهیه شود اما تا کنون از یک فرمول در طرز تهیه سالاد فصل استفاده شده است.