سالاد هفت لایه
سالاد هفت لایه یک غذای آمریکایی است که شامل ترکیبی رنگین از هفت لایه مواد تشکیل دهندهای چون: سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیشغذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف میشود.
کاهوی یخ زده، گوجه فرنگی، خیار، پیاز، نخود فرنگی شیرین، تخم مرغ آبپز سفت، برشهای پنیر چدار و تکههای بیکن است. بر روی سالاد سس مایونز و گاهی خامه ترش اضافه میشود. این سالاد در ظرف شیشهای یا ماهیتابه بزرگ سرو میشود تا لایههای مختلف آن قابل مشاهده باشد. این غذا معمولاً در پیکنیک یا در مراسمهایی که افراد زیادی گرد هم میآیند و بسیاری از آنها باید تغذیه شوند استفاده میشود. انواع بسیار متنوعی از سالاد هفت لایه وجود دارد، به عنوان نمونه میتوان این سالاد را با لایههای اضافی (و یا گاهی اوقات کمتر) درست کرد و برای مثال یک سالاد هشت لایه آماده نمود.
منابع: کاهوی یخ زده، گوجه فرنگی، خیار، پیاز، نخود فرنگی شیرین، تخم مرغ آبپز سفت، برشهای پنیر چدار و تکههای بیکن است. بر روی سالاد سس مایونز و گاهی خامه ترش اضافه میشود. این سالاد معولا در ظرف شیشهای سرو میشود تا لایههای مختلف آن قابل مشاهده باشد. این غذا معمولاً در پیکنیک یا در مراسمهایی که افراد زیادی گرد هم میآیند و بسیاری از آنها باید تغذیه شوند استفاده میشود. انواع بسیار متنوعی از سالاد هفت لایه وجود دارد، به عنوان نمونه میتوان این سالاد را با لایههای اضافی (و یا گاهی اوقات کمتر) درست کرد و برای مثال یک سالاد هشت لایه آماده نمود.
در این سالاد علاوه بر موادی که گفته شد می وتناید از هر ماده دیگری که مورد علاقه تان است استفاده کنید محدودیت و اجباری در زمینه استفاده از مواد ذکر شده نیست حتی میتوانید این سالاد را به صورت کاملا گیاهی تهیه کنید و از هیچ گوشتی در تهیه آن استفاده نکنید.ولی توجه داشته باشید که حتما این سالاد جذاب و خوشرنگ را در ظروف شیشه ای تهیه کنید تا ترکیب رنگها و لایه های آن به خوبی معلوم شود .حتی می توانید این سالاد را در ظرفهای شیشه ای تک نفره نیز بریزید و یا از لیوان های شیشه ای تک نفره استفاده کنید تا جذابیت آن را دو چندان کند.
مواد لازم
- کاهو متوسط: ۱عدد
- کرفس خرد شده: ۱ عدد
- تخم مرغ آبپز شده سفت: ۵ عدد
- نخود فرنگی پخته شده: ۱ لیوان
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ لیوان
- ژامبون خرد شده: ۸ ورق
- سس مایونز :۱و۱/۲ لیوان
- شکر: ۲ قاشق
- پنیر چدار: ۱۵۰ گرم
مراحل پخت
- مرحله ۱
برگ های کاهو را جدا کرده و می شوییم و آبگیری می کنیم.
- مرحله ۲
سپس آنها را خرد کرده و در انتهای کاسه سالاد بزرگ می ریزیم.
- مرحله ۳
مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو می ریزیم.
- مرحله ۴
بهتر است لایه ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.
- مرحله ۵
سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد می ریزیم.
- مرحله ۶
برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد می پاشیم.
دستور تکمیلی این غذا
- منظور از کاهو یخ زده قسمت مغز کاهو می باشد.
- در این سالاد شما از هر موادی که خوشتان می آید می توانید استفاده کنید.محدودیتی در آن وجود ندارد.
- این سالاد ففقط نمونه ای بابت آشنایی تهیه آن است.مدل های دیگر این سالاد و مواد استفاده شده در آنها را در عکس های بیشتر و تصاویر می توانید ببینید.
- فقط توجه داشته باشید که حتما مواد را لایه لایه بریزد و از ظرف شیشه ای استفاده کنید.
- براس سس می توانید نیمی سس مایونز و نیمی ماست استفاده کنید و آبلیمو و نمک و فلفل نیز استفاده کنید.تا به طعم مورد نظر برسد و سالاد سالمتری را میل نمایید.