سالاد کالباس
سالاد کالباس را می توان در کنار انواع غذاها استفاده کرد. کالباس محصولی گوشتی و از خانواده سوسیس است که معمولاً برش خورده و به صورت سرد مصرف میشود
حتی از این سالاد می توان به عنوان یک غذای خوشمزه نیز استفاده کرد. کالباس خود به تنهایی دارای طعم عالی و خوشمزه ای می باشد اگر شما از آن برای تهیه یک سالاد نیز استفاده کنید به طور حتم طعم بی نظیری خواهد داشت. شما می توانید از کالباس برای انواع سالادهای ماکارونی، قارچ و… نیز استفاده کنید. در بازار و مغازه ها کالباس های متفاوتی وجود دارد که هر کدام از آنها دارای طعم متفاوتی می باشد. آماده سازی این سالاد نیز زمان بسیار کمی می برد به طوری که در یک ربع می توانید آن را حاضر کنید. در ادامه ی این پست یک روش آماده سازی این سالاد را آموزش داده ایم و یکی از ساده ترین روش های موجود در دستور پخت ها می باشد. در روش دیگر می توانید بعد از اتمام این مراحل مواد حاضر شده را در قالب های مخصوص به صورت فشرده بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سرد شود سپس در ظرف برگردانید و با سس، ماست چکیده و سبزیجات آن را تزئین کنید. حتی می توانید به طور دلخواه گوشت مرغ را به صورت نگینی درون آن بریزید. در این صورت طعم و کیفیت سالاد نیز افزایش می یابد.
این سالاد بسیار شبیه به سالاد الویه می باشد و طعم آن نیز شبیه به سالاد الویه است چون مواد پایه آن نیز مثل هم هستند. شما باید در خرید کالباس و فرآورده هایی همانند آن به تاریخ انقضا آن توجه کنید زیرا ممکن است با گذشتن تاریخ انقضا باعث مسمومیت فرد شود. کالباس های خشک را می توانید تا ۵ هفته داخل یخچال نگهداری کنید ولی بهتر است بعد از دو روز در فریزر نگه دارید. برای شناختن اینکه چه نوع کالباسی مناسب خرید است باید به چند نکته مهم توجه کنید. ۱- باید بسته بندی کالباس بدون حباب هوا باشد و پوست آن نیز براق باشد. ۲- اگر گوشت استفاده شده در کالباس و یا سوسیس کم باشد در زمان پخت کاهش حجم نمی دهد و چروک نمی شود. همه ی این موارد بستگی به کیفیت گوشت بکار رفته در کالباس می باشد. ۳- باید توجه کنید که در کالباس خرد نان، چربی و آرد کمتر استفاده شده باشد و بیشتر آن گوشت باشد زیرا در اینصورت کیفیت کالباس افزایش می یابد. رعایت تمام این نکات برای تهیه یک سالاد کالباس خوشمزه به شما کمک می کند. حال با ما برای درست کردن سالاد کالباس همره باشید.از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد سیب زمینی ایتالیایی ، سالاد آلمانی ، سالاد ترکی و سالاد فرنچ اشاره کرد.
مواد لازم
- سیب زمینی آب پز شده : ۳۵۰ گرم
- خیارشور نگینی شده : ۲۵۰ گرم
- فلفل سبز نگینی شده : ۱ عدد
- نخود سبز : ۱ پیمانه
- کنسرو ذرت به دلخواه : ۱ پیمانه
- سبزیجات معطر : شوید / مرزه / نعناع : ۳ قاشق غذا خوری
- هویج پخته شده : ۰.۲۵ پیمانه
- سس مایونز : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- آبلیمو : به مقدار لازم
- کالباس نگینی شده : ۲۰۰ گرم
مراحل پخت
- مرحله ۱
برای تهیه این سالاد ابتدا باید سالاد(مواد اولیه ) آن را درست کنید.
- مرحله ۲
برای سالاد سبزیجات معطر، نمک، فلفل و ماست چکیده را باهم مخلوط کنید
- مرحله ۳
سپس مواد نگینی شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.
- مرحله ۴
در آخر در ظرف مخصوص بریزید و با کالباس و گوجه آن را تزئین کنید
دستور تکمیلی این غذا
- این سالاد جز سالادهایی است که بسیار خوشمزه و در عین حال آسان است .
- شما می توانید در این سالاد از هر ماده غذایی که دوست دارید استفاده کنید.هر آنچه که در یخچال موجود است می تواند گزینه ای برای سالاد شما باشد.