سالاد کلم
سالاد کلم سالادی است که عمدتاً دارای کلم ریز خردشده خام است. سالاد کلم یکی از سالادهای خوشمزه است که در رستوران ها طرفداران زیادی دارد . سالادها انواع مختلفی دارند و توضیح درباره طرز تهیه آنها پایان ناپذیر است و این به دلیل ترکیب رنگ زیبای این خوراکی های خوشمزه و مهمتر از همه سالم بودن آن هاست و البته برای خیلی از افراد استفاده از سس های مختلف نیز در این غذاها می باشد.
در واقع میتوان با ترکیبکردن مواد غذایی سازگار و خوش طعم با یک سس سالاد که آنهم سلیقهای و متنوع است یک سالاد خوشمزه تهیه کرد. یکی از انواع سالاد خوشمزه، سالاد کلم سفید و هویج است که معمولا در مراسم عروسی و در رستورانها یکی از پایههای ثابت میز غذاست.
نوعی سالاد کلم و هویج نیز در کشورهای هلند، ایتالیا و آلمان تهیه میشود که تا حد بسیار زیادی شبیه سالاد کلم و هویج خودمان است اما چاشنیهای نوع ایرانی این سالاد بیشتر و به اعتقاد بسیاری از افراد خوشمزهتر از نوع خارجی آن است.
در ضمن شما می توانید سالاد کلم را هم با کلم سفید تهیه کنید و هم با کلم قرمز این بستگی به سلیقه و ذائقه افراد دارد و البته می توانید از ترکیب هر دو این کلم ها استفاده کنید.
مواد لازم
- کلم سفید:۱ عدد
- هویج بزرگ:۳ عدد
- کشمش (اختیاری):۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز:۱ قاشق سوپخوری
- ماست غلیظ:۱ قاشق سوپخوری
- سرکه سیب:۲ قاشق غذاخوری
- شکر:۱ قاشق غذاخوری
- فلفل: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا کلم را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد رنده کرده و یا خیلی نازک و رشتهای برش می زنیم.
- مرحله ۲
هویجها را نیز شسته و رنده درشت می زنیم.
- مرحله ۳
کلم و هویج را با هم مخلوط کنید.
- مرحله ۴
اگر از کشمش و گردو و سیب استفاده می کنید آنها را در این مرحله باید اضافه کنید.
- مرحله ۵
برای تهیه سس سالاد ماست غلیظ، سس مایونز ،سرکه سیب، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.تا به غلظت مناسبی که مد نظرتان است برسد.
- مرحله ۶
می توانید سس تهیه شده را با مواد مخلوط کرده سپس حدود ۲ الی ۳ ساعت در پخچال نگه دارید و اجازه دهید سس به خورد مواد برود و پس از آن میل کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- اگر علاقه مند هستید که سالادتتان شیرین شود می توانید از کشمش استفاده کنید .طعم جدیدی به سالادتان می دهد.
- بعضی افراد در این سالاد سیب هم می ریزند که آن را فوق العاده می کند.
- طعم اصلی این سالاد باید شیرین باشد پس اگر از کشمش استفاده نمیکنید، مقدار شکر سس سالاد را بیشتر کنید.
- می توانید به جای سرکه سیب از آبلیمو استفاده کنید.
- برخی افراد برای تهیه سالاد کلم و هویج از ذرت، خیارشور، فلفل دلمه و یا ژامبون نیز استفاده میکنند که این مورد سلیقهای است و همانطور که گفته شد داخل هر سالادی میتوان انواع سبزیجات و یا مواد پروتئینی مختلف اضافه کرد و یک سالاد جدید خلق کرد.
- اضافهکردن مقداری گردو خردشده به این سالاد، طعم آن را بینظیر خواهد کرد.