کوکو نخود فرنگی
در این پست می خواهیم دستور پخت کوکو نخود فرنگی را با آسان ترین روش به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید. این کوکو یک غذای خوش طعم و عالی می باشد که با استفاده از نخود فرنگی درست می شود. و طعمی بینظیر دارد.کوکو نخود فرنگی نیز یکی از غذاهای ایرانی می باشد که همانند دیگر غذاهای ایرانی سالم و مقوی است. این غذا را می توانید در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری میل کنید. تهیه این غذا در منزل به راحتی و با کمترین هزینه صورت می گیرد. اگر شما بتوانید این کوکو را به شکلی زیبا تزئین کنید می تواند به سفره شما جذابیت و چهره ای خاص ببخشد. برای تهیه کوکو نخود فرنگی از سیب زمینی و نخود فرنگی پخته و پیاز ، سیر ، جعفری خرد شده ، تخم مرغ ، روغن مایع ، نمک ، فلفل ، ادویه کاری و زردچوبه و پودر زیره استفاده می شود که در ادامه مقدار آن ها را تعیین کرده ایم. انواع کوکوها غذاهایی هستند که با استفاده از مواد اولیه سالم و انواع سبزیجات تهیه می شود به همین دلیل بسیار مقوی هستند و برای بدن مفید می باشند. طرز تهیه تمام کوکو ها بسیار مشابه هم هستند و تفاوت آن ها فقط در مواد اولیه ی آن ها می باشد. اگر می خواهید این غذا را به صورت رژیمی استفاده کنید باید از روغن کمی استفاده کنید و زمانی که کوکو ها پخته شدند در یک پارچه آشپزخانه یک بار مصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. به دلیل اینکه در این کوکو از گوشت قرمز استفاده نشده است برای گیاه خوران نیز یک غذای مناسب می باشد. طعم این کوکو بسیار عالی و لذیذ می باشد به طوری که تمام افراد طرفدار این غذا می باشند. از این کوکو می توانید در وعده ناهار نیز استفاده کنید. کوکو نخود فرنگی را می توانید به صورت زیبا تزئین کنید تا ظاهر سفره ای زیبا داشته باشید با این کار اشتهای افراد خانه را تحریک می کنید و می توانید خوردن غذا را لذت بخش کنید. کوکو لوبیا سبز، کتلت لوبیا سفید، کوکو سبزی و کوکو کدو سبز از انواع کوکوهای ایرانی هستند که شما می توانید با پخت آن ها در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید.
مواد لازم
- کنگر:۲۵۰ گرم
- هویج :دو عدد
- نخود فرنگی : ۱۵۰ گرم
- سس مایونز : سه قاشق سوپخوری
- کاهو : چند برگ
- نمک : به مقدار لازم
- ماست : در صورت دلخواه ۲ قاشق سوپخوری
مراحل پخت
- مرحله ۱
کنگر را پاک و با هویج نگینی خرد کرده و با آب میگذاریم پخته و نرم شود.
- مرحله ۲
بعد از خنک شدن کنگر و هویج، نخودفرنگی پخته و کاهوی خردشده را به آن اضافه میکنیم.
- مرحله ۳
سس مایونز را با کمی آبلیمو و ماست و نمک مخلوط و به سالاد اضافه میکنیم.
- مرحله ۴
در ظرف چند برگ کاهو گذاشته و سالاد را روی آن ریخته و با گوجهفرنگی تزئین میکنیم.
دستور تکمیلی این غذا
- می توانید سس سالاد را با استفاده از ماست و سس مایونز تهیه کنید تا کالری آن کمتر شود.
- می توانید فقط ماست و آبلیمو را جایگزین سس مایونز کنید.
- در این سالاد از مواد دیگری نیز می توانید استفاده کنید و مواد داخل آن دلبخواه است.
- باید دقت کنید که کنگرها به خوبی پخته شوند.
- می توانید به جای سس از سرکه بالزامیک و یا تنها آبلیمو برای این سالاد استفاده کنید.