ساندویچ رست بیف
ساندویچ رست بیف یکی از پرطرفدارترین ساندویچ های در حال حاضر است که به دلیل نوع پخت آن طرفداران زیادی دارد.این غذا اولین بار در کشور انگلیس به شیوه ای دیگر و در فر پخته می شده است . در حال حاضر این غذا به صورت ساندویچ در آمده که تقریبا می توان گفت طعم آن برای همگان جذاب و دوست داشتنی ست.
رُست بیف گوشت گاو کبابی است که در فر آشپزی بو داده میشود، در اصل به عنوان یک وعده غذایی اصلی شمرده میشود، باقیمانده این غذا را می توان نگهداری نمود و گاهی در ساندویچ هم استفاده کرد، برخی اوقات برای تهیه خوراک هَش هم مورد استفاده قرار میگیرد، این غذا در کشورهای انگلستان، ایالات متحده آمریکا، کانادا، نیوزلند و استرالیا از گوشت گاو تهیه و به طور سنتی در شام یکشنبه (روز تعطیل) سرو میشود، با این همه نوع برش خورده و سرد آن در فروشگاههای اغذیهفروش قابل دسترسی است.طعم این غذا بینظیر است.
البته باید گفت که این ساندویچ خوشمزه دارای کالری زیادی است و البته نسبت به ساندویچ های دیگر که از گوشت تهیه می شود سالم تر و مغذی تر است.
مواد لازم
- گوشت گوساله : ۳۰۰ گرم
- قارچ : ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
- سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط :۲ عدد
- پنیر ورقه ای: به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- ادویه : به میزان لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا گوشت رو همراه با یکی از پیازها و نمک و فلفل و ادویه ( زردچوبه ، پاپریکا ، کاری ، پودرسیر ) بپزید
- مرحله ۲
پس از پخت ، گوشت رو خلال کنید.(ریش ریش کنید)
- مرحله ۳
قارچ رو جداگانه همراه با مقدار کره با حرارت بالا سرخ کنید.
- مرحله ۴
پیاز دوم رو خلال و سرخ کنید.
- مرحله ۵
وقتی پیاز طلایی شد ، گوشت خلال شده و قارچ رو اضافه کنید و کمی پودر آویشن و فلفل بزنید و یکی دو قاشق از آب گوشت رو اضافه کنید
- مرحله ۶
مواد رو کمی با هم تفت بدید تا مواد مزه دار شود.
- مرحله ۷
در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و کمی با مواد تفت دهید تا فلفل کمی نرم شود.
- مرحله ۸
از مخلوط لای نان باگت یا نان تست همراه با مخلفات دلخواهتون ( چیپس خلال ، کاهو ، گوجه فرنگی ، خیار شور ) بریزید و روی مخلفات پنیر ورقه ای پیتزا یا گودا بگذارید
- مرحله ۹
برای چند لحظه ساندویچ رو توی فر یا ماکروفر بگذارید تا پنیر آب شود ولی دقت کنید نان ساندویچ خشک نشود.
- مرحله ۱۰
در نهایت ساندویچ رو سرو کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- می توانید پس از تهیه ساندویچ آن را داخل فویل پیچیده و در فر قرار دهیهد تا پنیر داخل آن آب شود و طعم لذیذتری پبدا کند.
- بهتر است از گوشتی استفاده کنید که چربی نداشته باشد.