ساندویچ مرغ مکزیکی
ساندویچ مرغ یک ساندویچ بدون استخوان بدون پوست است و در واقع یکی از سالمترین انواع ساندویچ است که به راحتی می توان در منزل تهیه کرد.ساندویچ مرغ مکزیکی نوعی از همین سانودیچ های خوشمزه و سالم است.
گوشت مرغ، یکی از مهمترین مواد غذایی محسوب میشود که سرشار از پروتئینهای مختلف است. تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز می باشد
براساس مطالعات انجام شده ، غذاهایی مثل گوشت مرغ که سرشار از نیاسین هستند میتوانند از بیماریهای مغزی از قبیل آلزایمر جلوگیری کنند
بیشتر افرادی که گیاه خوار نیستند ادعا می کنند مرغ جز اصلی غذاهای روزانه آن ها است! این گوشت همه کاره ، می تواند به صد روش مختلف طبخ شود ، پس هیچ وقت از خوردن آن خسته نمی شوید. مرغ حاوی مواد مغذی زیاد است. می توانید آن را برای لاغر شدن انتخاب کرده و بهتر از مواد مغذی آن ، استفاده کنید
افرادی که می خواهند مقدار چربی غذای شان را کم کنند، می توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه می باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است
موارد پیشنهادی در رابطه با گوشت مرغ:
قبل از مصرف برای خوش طعم شدن و ترد شدن آن را در آبلیمو و یا ماست بخوانید و سعی کنید در دمایی سردتر از دمای اتاق نگهداری کنید.
مصرف مرغ منجمد و مرغ گرم هیچ تفاوتی ندارد و فقط افراد باید از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهیز کنند زیرا آنتی بیوتیک ها و چربی ها در این قسمت ها ذخیره می شوند که برای بدن بسیار خطرناک است.
اگر موارد بهداشتی آن را رعایت نکنید به بیماری های خطرناکی مبتلا می شوید پس بعد از تماس با گوشت مرغ خام دست های خود را با آب و صابون بشویید.
ساندویچ مرغ مکزیکی یک ساندویچ بدون استخوان و بدون پوست است که با سینه مرغ، و چاشنی تهیه میشود. برای این ساندویچ معمولاً از سس تنوری به عنوان چاشنی استفاده میشود، اما در سالهای اخیر استفاده از سس خردل و سس مایونز نیز محبوبیت پیدا کرده است. در طی سال در این ساندویچ خوشمزه ی مکزیکی از گوجه فرنگی و کاهو نیز استفاده میشود. مکزیکی ها اولین تهیه کنندگان این ساندویچ بسیار خوشمزه می باشند که به همین دلیل به آن ساندویچ مکزیکی می گویند اما پس از آن به سر تا سر جهان برده شد و با افزودن مواد جدیدی همانند انواع پنیر سوئیسی، آمریکایی، چدار، پرولون و پپر جک به این ساندویچِ بیکن شکل های تازه ای از آن مورد استفاده قرار گرفت. در ادامه با یکی از روش های پخت این ساندویچ آشنا می شویم
نکات —-
مرغ را می توانید به دو روش در نان استفاده کنید به این صورت که آن را پخته و به قطعات کوچک تبدیل کنید و در نان بگذارید و یا آن را پس از پخت ریش ریش کرده و استفاده کنید
می توان آن را با نان همبرگر یا انواع نان های فانتزی مصرف کرد.
از انواع دیگر ساندویچ می توان به : نان ذرت با هات داگ ، ساندویچ گوشت ایتالیایی ، ساندویچ میگو ، ساندویچ گوشت و ساندویچ رست بیف اشاره کرد.
مواد لازم
- سینه مرغ :۱ عدد
- ران مرغ : ۲ عدد
- ترکیب سبزیجات (هویج، ذرت، نخود فرنگی) : ۴ قاشق سوپ خوری
- قارچ : ۴ عدد
- فلفل دلمه ای : ۱عدد
- پیاز : ۱عدد
- کره : به میزان لازم
- سس مایونز : به میزان لازم
- ماست : به میزان لازم
- آبلیمو : به میزان دلخواه
- نمک : به میزان دلخواه
- فلفل : به میزان دلخواه
- زعفران دم کرده : به میزان دلخواه
- پنیرا پروسس یا پنیر چدار : به میزان دلخواه
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا سینه و ران مرغ را خرد کنید .
- مرحله ۲
مرغ ها را به همراه کره درون تابه بیندازید و آنها را روی حرارت کمی تفت دهید.
- مرحله ۳
مقداری آب به همراه زعفران دم کرده را درون آن ها بریزید و حرارت را کم کنید .
- مرحله ۴
درب تابه را بگذارید تا مرغها کاملا پخته شوند
- مرحله ۵
پیازهایتان را خرد کنید و آنها را درون یک تابه دیگر بریزید و تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید.
- مرحله ۶
تکههای مرغ پخته شده را به همراه فلفل دلمهای نگینی شده به آن اضافه کنید و تفت دهید تا فلفلها نرم شوند.
- مرحله ۷
در مرحله بعدی قارچها را به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه سبزیجات دیگر به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
- مرحله ۸
سس مایونز، ماست و آبلیمو را درون یک ظرف بریزید به طوری که سس مایونز رقیق شود .
- مرحله ۹
نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در نهایت سس تهیه شده را روی مواد بریزید.
- مرحله ۱۰
بعد از اینکه سس کاملا به مواد جذب شد آنها را از روی حرارت بردارید.
- مرحله ۱۱
مواد را روی نان بگذارید پنیر را روی آن قرار دهید و داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود و سپس سرو کنید
دستور تکمیلی این غذا
- این غذا را می توانید به همراه سیب زمینی سرخ شده و نان باگت سرو کنید.
- همچنین می توانید مواد را لای نان بگذارید روی آن پنیر بریزید و گریل کنید یا درون فر قرار دهید تا پنیر کمی آب شود.
- می توانید اول مرغ ها را به همراه آب ، نمک ، پیاز و فلفل مقداری بپزید تا گوشتش نرم شود سپس خورد کرده و در کره تفت دهید.
- در صورت تمایل می توانید مرغ ها را با پودر سوخاری نیز سرخ کنید و بعد با سس ها مخلوط کنید یا سس و مواد را روی آن بریزید.