ساندویچ مرغ
ساندویچ نوعی غذاست که شکل ساده آن از سبزیجات، برشهای گوشت، پنیر یا سایر مواد غذایی در لابلای دو برش نان، تهیه میشود ساندویچ مرغ در واقع یکی از سالم ترین انواع ساندویچ است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. البته این غذا در فست فودها نیز ارائه می شود که اغلب نامطمئن و ناسالم است اما با این روش شما می توانید بهترین ساندویچ مرغ را در خانه تهیه کنید.
ساندویچ مرغ یک ساندویچ بدون استخوان و بدون پوست است که با سینه مرغ، چاشنی و نان همبرگر و یا نان فانتزی تهیه میشود. برای این ساندویچ معمولاً از سس تنوری به عنوان چاشنی استفاده میشود، اما در سالهای اخیر استفاده از سس خردل و سس مایونز نیز محبوبیت پیدا کرده است. در این ساندویچ از گوجه فرنگی و کاهو نیز استفاده میشود. بسیاری از رستورانها ممکن است به این ساندویچِ بیکن، انواع پنیر مانند سوئیسی، آمریکایی، چدار، پرولون و پپر جک نیز اضافه کنند.
مرغ را می توانید به دو روش در نان استفاده کنید به این صورت که آن را پخته و به قطعات کوچک تبدیل کنید و در نان بگذارید و یا آن را پس از پخت ریش ریش کرده و استفاده کنید تهیه ساندویچ و نوع استفاده از مرغ بستگی به سلیقه شما دارد.
مواد لازم
- کلم قرمزخردشده : ۱پیمانه
- هویج نیم پز رنده شده: ۲ عدد
- آبلیمو : ۲ قاشق غ
- نان باگت فرانسوی: ٣عدد
- سس مایونز : ۱/۵پیمانه
- مرغ پخته رشته شده : ٢ پیمانه
- جعفری خردشده : نصف پیمانه
- کاهوی خردشده : نصف پیمانه
- فلفل ریزشیرین : ۲ عدد
- سیر : دو حبه
- پیاز : ۱ عدد
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا سینه مرغ را همراه سیر له شده و پیاز ۴ قاچ شده و زردچوبه و آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به جوش آید.
- مرحله ۲
سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را به مدت ۴۰ دقیقه می بندیم، تا مرغ بپزد.
- مرحله ۳
پس از پخته شده مرغ، آن را می گذاریم تا سرد شود، سپس مرغ را خرد می کنیم.
- مرحله ۴
از کلم قرمز خرد شده استفاده می کنیم.
- مرحله ۵
هویجها رو پوست گرفته و بخارپز و رنده می کنیم.
- مرحله ۶
نان باگت ها را به صورت طولی از وسط برش می زنیم.
- مرحله ۷
از مرغ پخته و خرد شده استفاده میکنیم.
- مرحله ۸
فلفلها رو نازک حلقه حلقه می کنیم.
- مرحله ۹
در کاسهای متوسط، کلم، هویج، آبلیمو و یک پیمانه سس مایونز رو با هم ترکیب می کنیم.
- مرحله ۱۰
بقیه سس مایونز رو داخل برشهای نان می مالیم.
- مرحله ۱۱
تکههای مرغ، ترکیب کلم، جعفری ، کاهو و برش های فلفل رو روی برش زیری نان می ریزیم و برش دوم رو رویآن می گذاریم.
- مرحله ۱۲
ساندویچ رو ٣ قسمت کرده و سرو می کنیم.
- مرحله ۱۳
میتوانیداین ترکیب را در نان برش نخورده هم سرو کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- به مایه مرغ انواع سبزیجات مانند نخودفرنگی و سبزیجات معطر ساطوری شده اضافه کنید.
- میتوانید آب مرغ را با سیبزمینی آبپز، خیار نگینی و مرغ مخلوط کرده و ساندویچ جدیدی درست کنید. همچنین میتوانید از ادویه هندی هم برای معطر کردن این ساندویچ استفاده کنید.
- به جای کاهو و گوجهفرنگی میتوانید از پیاز و جعفری استفاده کنید.