سس آلفردو

سس آلفردو

سس آلفردو یک چاشنی فوق العاده خوشمزه ایتالیایی است. مواد اولیه برای تهیه این سس کره، سیر، پنیر پارمزان، خامه و… است. سس آلفردو بسیار سنگین است. این سس را همراه با غذاهایی همچون میگو، مرغ، انواع گوشت ها و پاستاها سرو می کنند.طعم این سس بینظیر است

تهیه این سس خوش طعم بسیار ساده و راحت است و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. می توانید آن را با مواد اولیه ای که در دسترس دارید تهیه کنید. سس ها طعم دهنده ها و چاشنی های اساسی و مهم غذا هستند.

نکاتی برای خوشمزه تر کردن سس آلفردو

۱- می توانیم از ۱ عدد سیر یا ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر در تهیه این سس استفاده کنیم.

۲- اگر دوست داشتید به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید.

۳- سس آلفردو را با مقداری ریحان تازه یا جعفری تزئین کنید.

۴- می توانید خامه را جایگزین شیر ولرم کنید.

۵- برای جلوگیری از گلوله شدن سس، شیر را به تدریج اضافه کرده و آن را سریع هم بزنید.

۶- اگر پس از مخلوط کردن و هم زدن مداوم سس همچنان گلوله در سس آلفردو مشاهده شد کافی است آن را از صافی رد کنید.

۷- اگر می خواهید طعم واقعی سس آلفردو را بچشید آن را به صورت گرم همراه با غذا سرو کنید.

اگر به تهیه سس و دستور پخت انواع چاشنی ها علاقه دارید می توانید به دستور تهیه سس پیتزا، سس فرانسوی، سس تند، سس کچاپ، سس باربیکیو و سس ماست که در سایت غذالند قرار داده ایم سری بزنید.

مواد لازم

  • سیر : ۱ قاشق غذا خوری
  • آرد : ۲ قاشق غذا خوری
  • کره : ۱/۴ فنجان
  • خامه غلیظ : ۱/۵ فنجان
  • شیر پرچرب : ۱/۵ فنجان
  • پنیر رنده شده پارمزان : ۱/۲ فنجان
  • نمک دریایی : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

مراحل پخت

  • مرحله ۱

    در یک تابه کره را کمی تفت دهید.

  •  مرحله ۲

    سیر رنده شده را با کره تفت دهید.

  •  مرحله ۳

    آرد را با کمی آب سرد مخلوط کنید تا مایع غلیظی شود و گوله گوله نشود.

  •  مرحله ۴

    مایع را به کره اضافه کنید.

  •  مرحله ۵

    خامه را در یک قابلمه گرم کنید.

  •  مرحله ۶

    به آن نمک و فلفل بیفزایید.

  •  مرحله ۷

    پنیر پارمزان را به خامه اضافه کرده و حسابی هم بزنید.

  •  مرحله ۸

    دقت کنید که سس گوله نشود.

  •  مرحله ۹

    سپس خامه را به کره اضافه کنید.

  •  مرحله ۱۰

    مایه سس را ۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید. سپس  گاز را خاموش کرده و کمی جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.

  • زمان مهیا کردن:۵دقیقه

  • زمان پخت:۱۵دقیقه

  • زمان آماده سازی:۲۰دقیقه

  • مناسب برای:۴نفر

  • ملل:ایتالیا

دستور تکمیلی این غذا

  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
  • خامه سس باید غلیظ و پرچرب باشد.
  • به مواد اولیه سس آلفردو می توان شیر و آرد را نیز افزود
  • برای هم زدن پنیر پارمزان از چنگال یا همزن مفتولی استفاده کنید.
  • این سس چون بصورت گرم سرو میشود تمام تلاشتان را بکنید تا برای هر بار مصرف به میزان درستی تهیه نمایید چون با قرار دادن آن در یخچال و گرم کردن مجدد آن چندان طعم لذیذی نخواهد داشت.
  • برخی از ترکیب قارچ در سس آلفردو نیز لذت می برند، شما نیز می توانید از قارچ تازه (لطفا کاملا شسته و تمیز؛ این تذکر بعلت این میباشد که در تولید قارچ از کودهایی بسیار آلوده استفاده می کنند.) استفاده کنید.
  • تمام سعیتان را بکنید تا از مواد کنسروی و آماده برای تولید سس ها استفاده نکنید. هیچ چیز جای مواد تازه را نمیگیرد. در این سس نیز از پنیر پارمزان ساده استفاده نمایید.
دستور پخت های مشابه

مطالب مرتبط

ادویه مخصوص پلو ایرانی
سس بشامل

سس بشامل

سس تند

سس مایونز