سس ایتالیایی

سس ایتالیایی

سس ایتالیایی یک چاشنی فوق العاده خوشمزه و لذیذ مخصوص انواع گوشت، استیک و ماهی است. این سس یکی از مهمترین چاشنی هایی است که باید در کنار غذاها سرو شود تا لذت نوش جان کردن غذا را دو چندان کند.

این سس طعمی بینظیر دارد.

کاربرد و موارد مصرف سس ایتالیایی

این سس را می توانید روی انواع پاستا، کباب ،گوشت و مرغ و ماهی سرو کنید.

نکات مهم برای تهیه سس ایتالیایی

طعم این سس را بنابر سلیقه تان می تواند ترش یا شیرین کنید. اگر سس را شیرین تر دوست دارید کمی شکر آن را بیشتر کنید و اگر می خواهید ترش باشد آبلیمو به آن اضافه کنید.

به مواد اولیه این سس می توانید سس ورچستر اضافه کنید. اگر این چاشنی را در فروشگاه ها پیدا نکردید به جای آن مقدار خیلی کمی آب تمبر هندی بیفزایید یا از سس گلوریا استفاده کنید. برای جدا کردن آب تمبر هندی، یک قاشق غذا خوری تمبر هندی را در نصف یک فنجان آب گرم بریزید آن را هم بزنید و سپس از صافی رد کنید. آب تمبر هندی را به سس اضافه کنید.
بهتر است پیش از مخلوط کردن چاشنی های مایع، روغن زیتون و سرکه را در ظرفی ریخته و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک حبه سیر بردارید و آن را خرد کرده و با پشت چاقو له کنید. سپس آن را به مخلوط روغن زیتون بیفزایید.

افزودن این سس را به غذای افرادی که زیاد اشتها ندارند و همچنین کودکان بسیار توصیه می کنیم. در سایت غذالند دستور تهیه انواع و اقسام سس ها و چاشنی ها قرار داده شده است. با درست کردن سس پیتزا، سس ماست، سس کچاپ خانگی و سس بشامل ظاهر و طعم غذای خود را حسابی لذیذ و خوشمزه کنید.

مواد لازم

    • روغن زیتون : ۱/۲ فنجان
    • پیاز بزرگ : ۱ عدد چرخ کرده(رنده شده)
    • حبه سیر : ۳ عدد خرد شده(ماینس شده)
    • آب : ۴ فنجان
    • گوجه فرنگی خرد شده : ۲ قوطی خرد شده
    • رب گوجه فرنگی : ۱قاشق سوپ خوری(در صورت تمایل)
    • ریحان تازه خرد شده : ۱/۴ فنجان
    • جوش شیرین : ۱ قاشق چایخوری
    • شکر : ۱ قاشق چایخوری
    • نمک : به مقدار لازم
    • فلفل سیاه : به مقدار لازم

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    ابتدا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.

  •  مرحله ۲

    پیاز و سیر را صاف کرده(آب اضافی آن را بگیرید) و در روغن داغ قرار دهید تا پیاز شفاف شود مدت ۵ تا ۷ دقیقه.

  •  مرحله ۳

    شعله را کم کم کنید.

  •  مرحله ۴

    در این مرحله آب ، گوجه فرنگی خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، ریحان ، جوش شیرین و شکر را اضافه کنید. و مواد را هم بزنید.

  •  مرحله ۵

    پس از حدود ۱۰ دقیقه نم و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

  •  مرحله ۶

    پس از اتمام مواد اولیه اجازه دهید سس حدود ۲ ساعت با شعله ملایم بپزد تا غلیظ شود.

  •  مرحله ۷

    پس از آنکه به غلظت مورد نظر شما رسید سس آماده استفاده است.

  • زمان مهیا کردن:۱۰دقیقه

  • زمان پخت: ۲ساعت ۱۰دقیقه

  • زمان آماده سازی:۲ساعت ۲۰دقیقه

  • مناسب برای:۵نفر

  • ملل:ایتالیا

دستور تکمیلی این غذا

  • سس را پس از آماده شدن در ظرف در بسته قرار داده و می توانید به مدت ۱ هفته نگهداری کنید.
  • از فلفل سیاه تازه و ساییده شده برای تهیه این سس استفاده کنید.
  • به مواد اولیه این سس می توانید شربت افرا نیز بیفزایید. شربت افرا را می توانید از سوپرمارکت ها یا فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.
  • می توانید از سرکه قرمز نیز در تهیه این سس استفاده کنید.
  • حتما از روغن زیتون تازه در تهیه این سس استفاده کنید.

مطالب مرتبط

سس لیمو ترش

سس لیمو ترش

/
سس قارچ بدون خامه

سس قارچ بدون خامه

سس تارتار

سس تارتار