سس سالسا و ماهی کاد
سس سالسا (به اسپانیایی: Salsa (sauce)) یکی از چاشنیهای مزهدهنده به غذاست ترکیب سس سالسا و ماهی کاد یک غذای سالم و خوشمزه است. چربی موجود در این ماهی کمتر از ۳ درصد است. این ماهی سرشار از امگا۳ است. ماهی کاد غنی از ویتامین د، سلنیوم و پروتئین است. مواد اولیه برای تهیه این خوراک فیله ماهی (ترجیحا کاد)، زیتون و سالسا است.
این غذا را باید همراه با سس سالسا دودی سرو کنید. برای تهیه این سس از دستور تهیه زیر استفاده کنید:
سس سالسای دودی مخصوص ماهی
۱ عدد سیر، ۴ عدد گوجه فرنگی، ۳ عدد فلفل هالوپینو، ۱۰۰ گرم گشنیز، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم. برای خوشمزه تر شدن این سس حتما تمام سبزیجات را روی زغال کباب کنید. بوته سیر را روی آتش گرفته و پوست بگیرید. سپس گوجه، فلفل و پیاز را روی زغال قرار دهید تا پوست روی آن ها کاملا سیاه شود. آب سبزیجات را نگهدارید. سپس سیر، گوجه و پیاز و فلفل را حسابی خرد کرده و همراه با آب گوجه فرنگی و فلفل مخلوط کنید. گشنیز خرد شده را با مواد مخلوط کنید. سپس روغن زیتون، سرکه و نمک را به سس اضافه کنید. این سس را می توانید همراه با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس میل کنید.
نکات مهم هنگام گریل کردن ماهی
- درجه حرارت فر و مدت پخت را دقیق تنظیم کنید و دقت کنید که گوشت بیرونی ماهی هنگام کباب کردن سیاه نشود.
- اگر ماهی را روی اجاق گاز یا باربیکیو کباب می کند حتما از توری های استاندارد مخصوص گریل استفاده کنید.
- اگر قصد کباب کردن ماهی روی زغال را دارید پیش از شروع گریل کردن زغال را آماده کنید. زغال کباب نباید کاملا سرخ رنگ شود.
- گوشت ماهی را نه انقدر کلفت تکه کنید که وسط آن نپخته باقی بماند و نه آنقدر نازک که فورا سیاه شود.
از انواع دیگر خوراک در غذالند می توان به : ماهی تیلاپیا و گوجه فرنگی کبابی ، تاکو ماهی ، خوراک فیله ماهی و خوراک ماهی اشاره کرد.
مواد لازم
- ماهی: ۳۰۰ گرم
- پنیر پیتزا رنده شده: ۵ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۲ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- مرحله ۲
سپس دو طرف فیله های ماهی را به روغن زیتون آغشته کنید.
- مرحله ۳
فیله ها را با استفاده از نمک و فلفل و سس سالسا(دستور سس سالسا در قسمت مقدمه) و آب پرتقال طبیعی مزه دار کنید.
- مرحله ۴
سپس آن ها را در سینی فر قرار دهید.
- مرحله ۵
مقداری فلفل دلمه ای قرمز و سبز را خرد کرده و به ماهی اضافه کنید.
- مرحله ۶
سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
- مرحله ۷
سپس آن را همراه با نان و سالاد سرو کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- این غذا به ازای هر نفر ۱۸۳ کالری انرژی دارد.
- از کاری، نمک و فلفل به عنوان چاشنی استفاده کنید.
- این غذا را می توانید همراه با سیب زمینی کبابی و سالاد کاهو و پیازچه سرو کنید.
- برای تهیه این غذا از هر نوع فیله ماهی دیگری که در دسترس بود استفاده کنید.