شیرینی لقمه ای

شیرینی لقمه ای

شیرینی لقمه ای یکی از شیرینی های خوشمزه کشور ترکیه می باشد. البته این شیرینی پرطرفدار در ماه مبارک رمضان نیز بیشتر مصرف دارد و در تمام سفره ها گذاشته می شود. از این رو همان طور که این شیرینی در عصرانه و دورهمی ها، ایده جذابی برای پذیرایی از مهمانان می باشد، در ماه مبارک رمضان نیز همان گونه طرفداران خود را دارد.

این شیرینی طعمی بینظیر است.

شیرینی لقمه ای بسیار ساده و آسان طبخ می شود و با مواد اولیه راحت و دردسترس و زمان کمی که برای زمان آماده سازی و طبخ صرف می کند، جزو یکی از انواع آشپزی های راحت و سریع است که معمولاً خانم های خانه دار و کدبانوها را وسوسه به طبخ آن می کند. از این رو خیلی ساده و سریع می توانید این شیرینی را در منزل طبخ کنید و از طعم عالی و فوق العاده آن لذت ببرید.

تهیه کردن این شیرینی خانگی در کنار شیرینی های  راحت دیگر چون شیرینی کشمشی، شیرینی نارگیلی و شیرینی پف پفی می تواند پذیرایی شما را در مراسم های کوچک و یا حتی مهمانی های مهم و خصوصی نیز تکمیل نماید. از این رو توصیه می کنیم که حتما طرز تهیه این شیرینی لذیذ را یاد بگیرید و مهمانی های خود را جزو به یاد ماندنی ترین مراسم خانوادگی قرار دهید.

مواد لازم

  • آرد سمولینا: ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • ماست: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۴ پیمانه
  • روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب: ۴ پیمانه
  • وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    ابتدا مواد آرد سمولینا، روغن، ماست و تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و کامل مخلوط کنید.

  •  مرحله ۲

    ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد استراحت کند.

  •  مرحله ۳

    در یک ظرف دیگر آب و شکر را ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام بیاید.

  •  مرحله ۴

    سپس آب لیمو ترش را به شربت شیرینی اضافه کنید و گاز را خاموش کنید.

  •  مرحله ۵

    بعد از سرد شدن شربت، به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید و به شکل فندق گرد مانند درست کنید.

  •  مرحله ۶

    سپس در داخل ظرف شربت بزنید و بعد داخل سینی فر بگذارید.

  •  مرحله ۷

    به همین ترتیب تمام خمیر را درست کنید و بعد از آغشته کردن به شربت داخل سینی بچینید.

  •  مرحله ۸

    فر را در دمای ۱۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و کمی صبر کنید تا فر داغ شود.

  •  مرحله ۹

    سپس سینی شیرینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

  • زمان مهیا کردن:۳۰دقیقه

  • زمان پخت:۱۵دقیقه

  • زمان آماده سازی:۴۵دقیقه

  • مناسب برای:۶نفر

  • ملل:ترکیه

دستور تکمیلی این غذا

  • شیرینی لقمه ای را هم می توانید با وانیل خهم با پودر کاکائو درست کنید.
  • به مقدار و حجم مواد در طبخ شیرینی دقت کنید. چرا که حتما باید مقدارها دقیق باشد تا شیرینی خیلی عالی طبخ شود.
  • می توانید بر روی شیرینی لقمه ای در زمان سرو کمی خامه نیز بزنید.

مطالب مرتبط

کیک کشمشی

کیک کشمشی

نان کشمشی

نان کشمشی

املت فلفل سبز و سیب زمینی