طرز تهیه کیک موس شکلاتی ویژه

طرز تهیه کیک موس شکلاتی ویژه

کیک موس شکلاتی جزو خوشمزه ترین و معروف ترین کیک در دنیا می باشد که البته در طرز تهیه آن نیز تنوع زیادی وجود دارد. البته مواد آرد، تخم مرغ، شکر و روغن ۴ ماده اصلی است که در هر نوع رسپی خاص کیک موس شکلاتی استفاده می شود. منشا اصلی کیک به کشور‌های اروپایی باز می‌گردد که پس از آن در دیگر کشورها رواج پیدا کرد.

این کیک طعم بینظیری دارد.

البته جدا از چربی که در اکثر مواد کیک موس شکلاتی وجود دارد، اما مواد طبخ آن ارزش غذایی بالایی دارند. به عنوان مثال آرد که در تهیه اکثر کیک ها استفاده می شود دارای مواد مغذی چون پروتئین، کلسیم، ویتامین‌های B1 ،B2 ،B3، آهن و فسفر می ‌باشد.

همچنین تخم‌مرغ نیز که همان ‌طور می‌دانید یک منبع غذایی مقوی و عالی برای تمام افراد و به خصوص در رژیم‌ های سلامتی شناخته شده است. تخم ‌مرغ سرشار از مواد مغذی فراوانی است که به استثنای ویتامین C، برای تامین مواد مغذی ضروری بدن به عنوان بهترین خوراکی معرفی شده است.

در واقع اکثر مواد در طبخ کیک موس شکلاتی به جز خامه که چربی بالایی دارد، حاوی ارزش غذایی بالایی است. این کیک را نیز می توانید برای پذیرایی در مهمانی ‌ها و دورهمی های دوستانه تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

از انواع دیگر کیک درسایت غذالند می توان به کیک بلک فارست، کیک مارمالاد، کیک خیس شکلاتی، کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی،کیک ایتالیایی، کیک شکلاتی و کیک کاکائو اشاره کرد.

مواد لازم

  • آرد: ۵۰ گرم
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر کاکائو: ۴ قاشق چای خوری
  • شیر: نصف پیمانه
  • شکر: ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
  • خامه: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: به میزان لازم
  • آب جوش: ۲ قاشق چای خوری
  • شکلات تخته ای: ۲۰۰ گرم

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    برای تهیه مایع کیک، ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از یکدیگر جدا کنید و زرده ها را در یک ظرف جداگانه بریزید.

  •  مرحله ۲

    سپس شکر و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه و کاملاً مخلوط کنید تا مایع سفید رنگ و کشدار شود.

  •  مرحله ۳

    حالا آرد، روغن مایع، بیکینگ پودر، ۲ قاشق چای خوری کاکائو و آب جوش را به ظرف اضافه و مخلوط کنید.

  •  مرحله ۴

    سفیده های تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه خوب مخلوط کنید تا کامل پف کند.

  •  مرحله ۵

    حالا سفیده ها را نیز به مایع کیک اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید تا کف مواد نخوابد.

  •  مرحله ۶

    در قالب کیک کاغذ روغنی بگذارید و سپس مایع کیک را در آن بریزید.

  •  مرحله ۷

    فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و مایع را به مدت ۲۰ دقیقه در فر طبقه وسط بگذارید تا بپزد.

  •  مرحله ۸

    بعد از پختن کیک، بگذارید سرد شود و حالا موس شکلاتی را آماده کنید.

  •  مرحله ۹

    شکلات تخته ای را در یک ظرف بریزید و بر روی بخار آب جوش بگذارید تا شکلات ‌ها ذوب شوند.

  •  مرحله ۱۰

    شیر را به ظرف اضافه و مخلوط کنید.

  •  مرحله ۱۱

    ظرف را از روی بخار برداشته و خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

  •  مرحله ۱۲

    حالا این مواد را بر روی کیک بریزید و بع مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

  • زمان مهیا کردن: ۱ساعت

  • زمان پخت:۲۰دقیقه

  • زمان آماده سازی:۱ساعت ۲۰دقیقه

  • مناسب برای:۴نفر

  • ملل:اروپا

دستور تکمیلی این غذا

  • می ‌توانید در طرز تهیه کیک موس شکلاتی به جای روغن مایع از کره نیز استفاده کنید.
  • کیک موس شکلاتی را به عنوان میان وعده و یک دسر خوشمزه می توانید آماده کنید.
  • می توانید از پودر کاکائو و انواع میوه برای تزیین کیک موس شکلاتی نیز استفاده کنید.

مطالب مرتبط

کیک هندوانه

کیک هندوانه

شکلات سوئیسی

شکلات سوئیسی

کیک ماست

کیک ماست