فاهیتای مرغ
فاهیتای مرغ یک خوراک لذیذ مکزیکی است. این غذا را به صورت محلی همراه با نان ترتیلا سرو می کنند. اگر ترتیلا پیدا نکردید ناراحت نباشید از نان پیراشکی یا نان معمولی (لواش)نیز می توانید استفاده کنید. بعد از آماده شدن فاهیتای مرغ، مواد را درون نان بریزید و با سسها و چاشنی های مختلف نوش جان کنید. در این غذا از فلفل هالوپینو استفاده می شود. هالاپینو یک فلفل تند متوسط اندازه است. میوه رسیده هالاپینو بین ۲ تا ۳ و نیم اینچ طول دارد و وقتی هنوز سبز است برداشت میشود، ولی گاهی میگذارند قرمز شود. بوته این فلفل که از مکزیک نشات میگیرد بین ۲ تا ۴ فوت ارتفاع دارد. آب هالاپینو دوایی برای آلرژیهای فصلی و دیگر مشکلات تنفسی است.
این فلفل مورد علاقه مکزیکی هاست و در اکثر غذاهایشان استفاده می شود. فلفل هالوپینو بر خلاف اسمش کوچک است و حدود ۵ الی ۱۰ سانتی متر است .اما به دلیل طعم خاصی که دارد باعث شده است تا در اکثر سس ها و غذاهای مکزیکی مورد استفاده قرار بگیرد.هالوپینو حاوی یک ترکیب گیاهی طبیعی به نام کپسایسین است. این ترکیب بسیار منحصر به فرد می باشد و مزایای زیادی برای بدن دارد.از جمله مزایای آن از بین بردن سلول های سرطانی است.اگر در حال تلاش برای کاهش وزن هستید پیشنهاد می کنیم که فلفل هالوپینو را امتحان کنید عطر و طعم گرم هالوپینو ممکن است کمی اشتها را کاهش دهد، و باعث شود که شما کمتر غذا بخورید.اگر طعم فلفل هالوپینو را دوست دارید و با تندی آن کنار می آیید دستور پخت پلو مکزیکی را نیز نگاهی بیندازید.در فاهیتای مرغ از سینه مرغ استفاده می شود که نسبت به سایر قسمت های مرغ کالری کمتری دارد و رژیمی است. سینه مرغ پخته شده دارای بیش از ۵ درصد ویتامین و مواد معدنی است. اگر مرغ دوست ندارید می توانید از گوشت استیکی استفاده کنید.اگر علاقه دارید فاهیتا را به صورت محلی درست کنید از دستور مقابل پیروی کنید. خامه ترش، نان پیتا، پنیر چدار یا گودا، کاهو و گوجه فرنگی و گواکومولی را با هم مخلوط کنید. مایه را در یک کاسه بریزید و همراه با فاهیتا سرو کنید. از این مدل غذاهای متفاوت خوشتان می آید؟ طرز تهیه ماشروم جولیان، پنکیک گوشت و کتلت میگو را در سایت غذالند دنبال کنید.
مواد لازم
- سینه مرغ: ۷۵۰ گرم
- روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز :۱عدد بزرگ
- فلفل دلمه رنگی: ۳ عدد (تریجیحا رنگ های متفاوت)
- آب لیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- سیر : ۴ حبه (له شده)
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
- زیره: نصف قاشق چایخوری
- گشنیز ریز خرد شده: ۱/۴ پیمانه
- فلفل هالوپینو یا فلفل سبز تند: ۱ عدد بزرگ (له شده)
مراحل پخت
- مرحله ۱
گوشت مرغ را ورقه ورقه کنید. (خیلی ضخیم نباشد)
- مرحله ۲
درون یک کاسه بزرگ سیر، فلفل قرمز، نمک، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
- مرحله ۳
تکه های مرغ را به مدت یک ساعت در مواد بخوابانید.
- مرحله ۴
بعد از ۱ ساعت مرغ ها را از کاسه دربیاورید و اگر تکه بزرگی از مواد اولیه روی آن چسبیده آن را پاک کنید.
- مرحله ۵
ماهیتابه را روی شعله گاز زیاد قرار دهید. ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید و تا داغ شدن آن صبر کنید.
- مرحله ۶
مرغ ها را در ماهیتابه بریزید و خوب سرخ کنید. خیلی خشکشان نکنید.
- مرحله ۷
مرغ های سرخ شده را از روی گاز بردارید و روی هم بگذارید. آن ها را با فویل ببندید تا سرد نشوند.
- مرحله ۸
یک تابه جدید بردارید و یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید.
- مرحله ۹
پیازها را به صورت نیم حلقه برش دهید.
- مرحله ۱۰
فلفل دلمه ای ها را هم نواری و باریک برش بزنید.
- مرحله ۱۱
روغن که داغ شد پیاز و فلفل دلمهای های رنگی را به آن بیفزایید. مواد را حدود ۲ دقیقه هم بزنید.
- مرحله ۱۲
در نهایت مرغ ها را در مواد بریزید و سرو کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- فاهیتای مرغ را می توانید به عنوان وعده افطار نوش جان کنید.
- زمان سرو فاهیتا می توانید به جای خامه ترش یا گواکومولی از سس سالسا استفاده کنید.
- در تهیه این غذا می توانید از قارچ و کلم بروکلی نیز استفاده کنید.
- سبزیجات را زیاد سرخ نکنید تا معطر باقی بمانند.