قیمه بادمجان با عدس و کلم
قیمه بادمجان با عدس و کلم یکی دیگر از غذاهای محلی استان فارس یا همان شیراز خودمان است. در تهیه این نوع قیمه به جای لپه از عدس و نخود و کلم استفاده می شود. همین مواد جدید باعث متمایز شده این نوع قیمه از قیمه های معمول و همیشگی ما می باشد.این غذا با هر مزاجی سازگار نیست.
مواد لازم
- گوشت : ۲۵۰ گرم
- بادمجان : ۳-۴ عدد
- کلم قمری متوسط : ۱ عدد
- عدس پخته : ۱ پیمانه
- نخود پخته : ۱ پیمانه
- گوجه فرنگی : ۴ عدد
- پیاز متوسط : ۲ عدد
- رب : به مقدار لازم
- شنبلیله : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
پیاز را خرد کرده با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم .
- مرحله ۲
گوشت را به قطعات ریز خرد کرده به پیاز اضافه می کنیم.
- مرحله ۳
رب گوجه فرنگی را هم به همراه گوشت کمی تفت می دهیم.
- مرحله ۴
سپس گوجه فرنگی را به مواد بالا اضافه می کنیم .
- مرحله ۵
عدس و نخود را جداگانه آب پز می کنیم.
- مرحله ۶
بادمجان را که از قبل خرد کرده ایم در آب نمک گذاشته تا تلخی آن گرفته شود ، در روغن با کمی زردچوبه وشنبلیله تفت می دهیم.
- مرحله ۷
در آخر تمامی مواد را با هم مخلوط کرده می گذاریم روی شعله ملایم چند جوش خورده کاملا جا بیفتد.
- مرحله ۱