مافین پنیری
مافین پنیری نوعی پیش غذا ست که در مهمانی ها و همچنین برای وعده های دیگر که زمان کمی دارید به راحتی تهیه کنید.مافین نوعی شیرینی امریکایی است که ظاهری شبیه به کاپ کیک دارد اما از آن کوچکتر است. در امریکا این شیرینی با استفاده از کره، شکر و بیکینگ پودر تهیه می شود. مواد اولیه برای تهیه این مافین پنیری، روغن زیتون، تخم مرغ، پنیر پیتزا، ژامبون بوقلمون، فلفل سبز و پاپریکا است. این غذا را می توان به عنوان دسر، صبحانه یا عصرانه سرو کنید.این دسر غذایی کامل است.
ما امروز به شما تهیه مافین را به شکل املت آموزش می دهیم. اما اگر قصد تهیه یک مافین قالبی شگفت انگیز را دارید به نکات زیر توجه کنید:
۱- برای طلایی و برشته کردن مافین ها از قالب های براق و فلزی استفاده کنید.
۲- ۲/۳ هر قالب را با مایه مافین پر کنید تا به خوبی پف کند.
۳- قالب های مافین را حسابی چرب کنید. تا در آخر کار مافین راحت تر از قالب خارج شود.
۴- برای تقسیم مساوی مایه مافین می توانید از قاشق بستنی استفاده کنید.
۵- توجه کنید که مافین های پف کرده و زیبا برای مدت طولانی و در دمای بسیار بالا پخته می شوند.
۶- اگر مایه کمی در قالب مافین بریزید و آن را برای مدت طولانی بپزید خشک و سفت می شود.
املت مافین پنیری یک صبحانه یا میان وعده فوری و بسیار مقوی است. تهیه این غذا بسیار ساده است. انواع مافین ها را با استفاده از سبزیجات، مرغ و سیب زمینی می توانید تهیه کنید. برای تزئین مافین می توانید از سس گوجه، هویج و جعفری تازه استفاده کنید.
از انواع دیگر صبحانه می توان به : رول پنیری و کنجد ، املت پیاز ، املت چینی و صبحانه انگلیسی اشاره کرد.
مواد لازم
- تخم مرغ : ۴ عدد
- بکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن زیتون : ۱/۲ قاشق چایخوری
- شیر : ۱/۴ پیمانه
- پنیر پیتزا رنده شده : ۱۰۰ گرم
- ژامبون بوقلمون دودی : ۱۰۰ گرم
- فلفل سبز خرد شده : ۲ عدد
- پاپریکا : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل سیاه : به میزان لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- مرحله ۲
یک کاسه بزرگ بردارید و ۴ عدد تخم مرغ را در آن بشکنید.
- مرحله ۳
بکینگ پودر، روغن زیتون، شیر، نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغ بیفزایید.
- مرحله ۴
مواد را با هم مخلوط کنید.
- مرحله ۵
بعد از چرب کردن قالب مافین، فلفل سبز خرد شده، ژامبون و پاپریکا را داخل ظرف مافین قرار دهید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
- مرحله ۶
مواد مخلوط شده با تخم مرغ را روی سطح مواد از قبل داخل مافین بریزید.
- مرحله ۷
مافین را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
- مرحله ۸
پس از طلایی شدن روی آن مافین شما اماده است.
دستور تکمیلی این غذا
- اگر دوست داشتید می توانید مرغ را جایگزین ژامبون در این مافین کنید.
- به جای پنیر پیتزا می توانید از سبزیجات مختلف برای تهیه این مافین استفاده کنید.
- مافین پنیری یک دسر بسیار خوشمزه و شگفت انگیز مخصوص مهمانی ها است.
- مافین بوی بسیار خوبی دارد و به خاطر طعم فوق العاده اش مورد علاقه کودکان است.
- مافین آموزش داده شده در این دستور پخت یک نوع املت است و به علت اینکه نیازی به دیزاین خاص و قالب های مخصوص مافین ندارد تهیه آن بسیار راحت است.
- برس آشپزی را به روغن آغشته کنید و کف ظرف مخصوص مافین را چرب کنید تا مافین به ظرف نچسبد.
- مافین ۸۲ کالری چربی و ۱۲۶ میلی گرم پروتئین دارد.