مواد لازم
- لوبیا چیتی : ۱ پیمانه
- مغز گردو : ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط : ۱ عدد
- کشک رقیق : ۱ لیوان
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم را می پزیم .
- مرحله ۲
سپس پیاز را درک می روغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه می کنیم.
- مرحله ۳
در نهایت ، لوبیای پخته را به آن ها می افزاییم
- مرحله ۴
۱۰ دقیقه بعد غذا آماده سرو می باشد.
دستور تکمیلی این غذا
- بهتر است به جای سرخ کردن پیاز ، آن را در روغن کمی تفت دهید.
- استفاده از انواع جوانه زده حبوبات علاوه بر پیشگیری از نفخ و ناراحتی های گوارشی میزان دسترسی به مواد مغذی را چندین برابر می کند.
- حبوبات را حداقل ۶ تا ۸ ساعت قبل از مصرف خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.
- حبوبات را قبل از اضافه کردن به غذا حتما جداگانه بپزید.
- مغز گردوی پودر شده را حتما در ظرف تیره و در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا از اسکیداسیون اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در آن جلوگیری شود و یا آن را تا لحظه مصرف در پوسته چوبی آن نگه دارید.
- حتما از کشک پاستوریزه ، کم نمک و کم چربی استفاده شود.
- این غذا وعده مناسبی برای پیش غذا و شام می باشد.
- در ماه رمضان غذای مناسبی برای افطار می باشد.
- گردو حاوی اسیدهای چرب امگا۳ است و مصرف آن فرد را در برابر حمله قلبی محافظت می کند. همچنین باعث رشد و تکامل مغز و سیستم عصبی جنین و افزایش بهره هوشی کودکان می گردد.
- زردچوبه موجود در غذا به عنوان ادویه استفاده می شود، در پیشگیری از انسداد عروق و سکته های قلبی می تواند مفید باشد.