مغز آبک

مغزآبک از غذاهای سنتی استان قم است در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده می شود و در واقع چیزی شبیه به اشکنه است با این تفاوت که اسم آن مغزآبک است

مواد لازم

  • لوبیا چیتی : ۱ پیمانه
  • مغز گردو : ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط : ۱ عدد
  • کشک رقیق : ۱ لیوان
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

مراحل پخت

  •  مرحله ۱

    ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم را می پزیم .

  •  مرحله ۲

    سپس پیاز را درک می روغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه می کنیم.

  •  مرحله ۳

    در نهایت ، لوبیای پخته را به آن ها می افزاییم

  •  مرحله ۴

    ۱۰ دقیقه بعد غذا آماده سرو می باشد.

  • زمان مهیا کردن: ۱۰دقیقه

  • زمان پخت: ۲ساعت

  • مناسب برای: ۴نفر

  • ملل: قم

مطالب مرتبط

کشک جوش

کشک جوش

آبگوشت بادمجان

آبگوشت بادمجان

آبگوشت به

آبگوشت به