مینی برگر مرغ
ساندویچ مرغ یک ساندویچ بدون استخوان بدون پوست است و در واقع یکی از سالمترین انواع ساندویچ است که با سینه مرغ، چاشنی و نان همبرگر درست میشود.
مینی برگر مرغ به عنوان یک برگر نه چندان جدید در ایران شناخته می شود و طرفداران مخصوص به خود را دارد. اگر شما نیز از طرفداران ثابت غذاهای فست فودی هستید می توانید این غذا را امتحان کنید و به ارزش غذایی آن پی ببرید. مینی برگر مرغ نسبت به غذاها و ساندویچ های فست فودی دارای ارزش غذایی بالایی است و به راحتی نمی توانید آنها را در یک دسته قرار داد. به طور کلی هر غذایی که خودتان در منزل تهیه کنید نسبت به غذاهای بیرون و خیابانی بسیار بهتر و سالم تر می باشد، در نتیجه بهتر است غذا را در خانه سرو کنید اگرچه بسیار ساده و کم مواد باشد. اگر شما به بدن خود اهمیت می دهید بهتر است از برگرهای خانگی مانند مینی برگر مرغ میل کنید تا دیگر برگرها مانند سوسیس، همبرگر و…. .مینی برگر مرغ غذایی کم ارزش و دارای پختی راحت نیست برعکس آنچه که از اسم آن برمی آید. مواد اولیه این غذا سالم و عالی می باشد به طوری که هر فردی را به تهیه و پخت آن جذب می کند. مینی برگر مرغ یک غذای کامل است و از این غذا می توانید به عنوان وعده ی ناهار و یا شام و پیش غذا استفاده کنید. همانطور که می دانید سینه مرغ خود به تنهایی می تواند پروتئین های مورد نیاز روزانه بدن شما را تهیه کنند. سینه مرغ یکی از مواد اولیه این غذا است و همانطور که گفتیم دارای پروتئین فراوانی است در نتیجه ما این غذا را به افرادی که می خواهند در باشگاه برای عضله سازی کار کنند پیشنهاد می کنیم. با توضیحاتی که دادیم مشاهده کردید که این غذا بهترین غذا برای شما می تواند باشد.
برگر بوقلمون با آویشن، همبرگر خانگی، ساندویچ مرغ و… غذاهایی هستند که جزو خانواده برگر اند و مشابه این غذا طبخ می شود.
مواد لازم
- سینه مرغ : ۶ عدد
- پنیر پارمسان : نصف پیمانه
- آرد سوخاری : ۱ و نیم پیمانه
- آرد ساده (همه منظوره) : ۱ پیمانه
- تخم مرغ : ۲ عدد
- روغن، برای سرخ کردن
- روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده : ۱ عدد
- سیر خرد شده : ۲ حبه
- سس گوجه فرنگی : ۲ پیمانه
- شکر : نیم قاشق چایخوری
- نمک : نیم قاشق چایخوری
- سس تند : ۱ پیمانه
- کره : نصف پیمانه
- نان ساندویچ کوچک : ۱۲ عدد
- پنیر موزارلا رنده شده : ۲ پیمانه
- تره ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
مراحل پخت
- مرحله ۱
پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم.
- مرحله ۲
هر سینه مرغ را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته می کنیم.
- مرحله ۳
سپس آن را سرخ می کنیم تا هر ۲ طرف آن طلایی رنگ شود.
- مرحله ۴
با باقیمانده سینه مرغ ها این کار را تکرار می کنیم و کنار می گذاریم.
- مرحله ۵
پیاز را حدود ۱۰ دقیقه در روغن سرخ می کنیم.
- مرحله ۶
سیر اضافه کرده و سرخ می کنیم تا بوی آن در بیاید.
- مرحله ۷
سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمک و شکر را می ریزیم.
- مرحله ۸
روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم.
- مرحله ۹
سس تند و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.
- مرحله ۱۰
سپس از روی حرارت بر می داریم.
- مرحله ۱۱
نان ها را تُست می کنیم و روی یک سینی پخت قرار می دهیم.
- مرحله ۱۲
تکه های مرغ را روی آن قرار می دهیم.
- مرحله ۱۳
مخلوط سس آماده شده را روی آنها می ریزیم.
- مرحله ۱۴
پنیر موزارلا را رو آن ها می ریزیم سپس مجدد نان را با مواد داخل ماهیتابه یا فر میگذاریم تا زمانی که پنیر ها ذوب شوند.
- مرحله ۱۵
تره می ریزیم و نان ساندویچ روی آنها می گذاریم.
- مرحله ۱۶
غذای شما آماده سرو هست.
دستور تکمیلی این غذا
- دقت کنید پنیر پارمسان به اندازه ی کافی بریزید تا طعم غذا عوض نشود.
- وجود آرد سوخاری مانع حرارت دیدن مستقیم مرغ میشود و در نتیجه بافت مرغ آسیب نمی بیند.
- روغن غوطه ور کمک میکند که مرغ سریعتر پخته و سرخ شود. بنابراین مقادیر کمتری هدر خواهد رفت.
- بعد از سرخ شدن، مرغها را روی کاغذ خشک کن قرار میدهیم تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
- این غذا سرشار از ویتامین B میباشد.
- بهتر است غذا را گرم میل کنید.