میگو سوخاری فرانسوی
میگو سوخاری فرانسوی یکی از غذاهای همه پسند و خوشمزه است. این غذا را به عنوان شام یا ناهار می توانید نوش جان کنید. میگو با توجه به خواصش یک غذای کامل محسوب می شود. میگو سوخاری فرانسوی را می توانید با انواع سالادها، سس ها و نان های فرانسوی سرو کنید. طرز تهیه این غذا بسیار ساده و راحت است. و می توانید این غذای سریع را در خانه آماده کنید.
۱۰۰ گرم میگو حاوی ۹۹ کالری انرژی و سرشار از پروتئین است. این ماده غذایی نسبت به سایر موادی همچون گوشت ماهی کالری کمتری دارد. میگو تمام اسید آمینه های ضروری برای رشد را دارد. پروتئین میگو به راحتی هضم می شود برای همین برای سالمندان که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند یک انتخاب مناسب است.
چرخه زندگی میگو شامل این مراحل میباشد: تخم، لارو (ناپلی، پروتوزوآ، مایسیس) پست لارو، میگوی جوان و میگوی بالغ.
نکات زیر را پیش از طبخ میگو در نظر داشته باشید:
۱- پیش از پخت میگوها، آن ها را به مدت ۲ ساعت در ظرف حاوی پیازهای حلقه شده قرار دهید.
۲- برای از بین بردن بوی بد میگو در مراحل آخر پخت میگو کمی آبلیمو بریزید.
۳- اگر میگوهایتان هنگام پخت کمی سفت می شود بهتر است آن ها را با مقداری آب، نمک و ۲ قاشق سوپ خوری سرکه به مدت ۱۰ ثانیه بجوشانید. سپس میگو ها را در آبکش ریخته و خشک کنید.
۴- برای از بین بردن بوی زهم میگو از زیتون و سیر استفاده کنید. یا آنها را با سبزیجات بپزید.
۵- اگر نمی خواهید میگو پس از پخت شکل حلزونی به خود بگیرید. پس از پاک کردن میگوها، ۴ برش نسبتا عمیق در پشت میگوها ایجاد کنید.
به دستور پخت های میگو پفکی، کتلت میگو، استانبولی میگو ، دو پیازه میگو ،ماکارونی با میگو و دمپخت میگو که قبلا در غذالند قرار داده ایم سری بزنید.
مواد لازم
- تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
- میگو پاک شده: ۱ کیلو
- آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
- آرد سفید: ۱ لیوان
- آرد سوخاری: ۱ لیوان
- روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
- سیر له شده: ۲ قاشق چای خوری
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت
- مرحله ۱
میگوهای پاک شده و شسته شده را خشک کنید و درون یک ظرف بریزید.
- مرحله ۲
آبلیمو، سیر و ادویه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
- مرحله ۳
ظرف را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خورد میگو بروند.
- مرحله ۴
در سه کاسه آرد سوخاری، تخم مرغ زده شده و آرد سفید را جداگانه بریزید.
- مرحله ۵
سپس میگوها را ابتدا در آرد سفید بعد در تخم مرغ و آخر سر در آرد سوخاری بزنید.
- مرحله ۶
میگوهای آردی را در روغن زیاد سرخ کنید.
- مرحله ۷
روغن میگوهای سرخ شده را با دستمال کافی بگیرید و آن ها را با سالاد یا پلو سرو کنید.
دستور تکمیلی این غذا
- در مواد آرد میگو می توانید از ادویه هایی همچون دارچین، فلفل، جعفری و … نیز استفاده کنید.
- برای سرخ کردن میگو سوخاری فرانسوی از مقدار زیادی روغن استفاده کنید.
- میگو ها را به مدت طولانی سرخ نکنید تا ترد و پفکی باقی بمانند.