پاستا آلانورما
پاستا آلانورما یک پاستا گیاهی خوشمزه ایتالیایی است که با بادمجان، گوجه فرنگی، پنیر پارمزان، ریحان تازه تهیه می شود. این غذا را با استفاده از ادویه های مورد نظرتان می توانید فوق العاده خوش عطر و خوش طعم کنید.طعم این غذا بینظیر است.
فوت و فن تهیه پاستا آلانورما
– بادمجان ها را با پوست به صورت حبه ای خرد کرده و مدت زمان کوتاهی در مقداری آب و نمک قرار دهید. سپس آن ها را سرخ کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
– برای خوش عطر شدن غذا روغن زیتون و سیر رنده شده را در تابه بریزید و چند دقیقه حرارت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
– بعد از اینکه پاستا آبکش شد به آن مقداری از سس و پنیر موزارلا اضافه کنید تا طعم بگیرد.
نکات مهم برای تهیه انواع پاستا و ماکارونی
-پیازها را درشت خرد نکنید. زیرا هم ظاهر زشتی به غذا می دهند و هم طعم آن را بدمزه می کنند.
– اگر قصد استفاده از گوشت به عنوان ماده اولیه را دارید از ادویه هایی همچون فلفل سفید، پودر سیر، پودر پاپریکا و زرد چوبه برای طعم دهی به غذا استفاده کنید.
– بعد از سرخ کردن گوشت و ادویه، به جای رب از گوجهفرنگی تازه استفاده کنید. بعد از سرخ شدن گوجهها و غلیظ شدن سس ماکارونی، برای ایجاد طعمی خاص و جذاب، میتوانید مقداری پودر دارچین و آویشن به سس ماکارونی اضافه کنید. افزودن یکی دو قاشق آبلیمو تازه به این سس هم میتواند طعم ماکارونی شما را بسیار مطلوبتر بکند.
برای تهیه پاستا آلانورما از پنیر پارمزان استفاده می شود که نوعی پنیر سخت است. گوارش و هضم این پنیر بسیار ساده است و بنابراین برای کودکان و سالمندان مناسب است. برای تهیه ۱ کیلوگرم پنیر پارمزان از ۲۴ کیلوگرم شیر تازه استفاده می شود بنابراین بسیار غنی و مغذی است.
از انواع دیگر پاستا می توان به : مک اند چیز با سس گوشت ، لازانیا زیتی ، پاستا پنه با سس آرابیاتا و پاستا لیمویی با اسفناج اشاره کرد.
مواد لازم
- پاستا تورتلینی(پاستا فرمی) : ۴۵۰ گرم
- روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده : نصف یک پیاز(اسمال دایس شده)
- سیر ریز خرد شده : ۳ حبه
- گوجه فرنگی ساطوری شده : ۸۰۰ گرم(چاپ شده)
- ریحان ساطوری شده : ¼ پیمانه(چاپ شده)
- بادمجان خرد شده : ۳ عدد کوچک(دایس متوسط)
- روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل سیاه : به میزان لازم
- فلفل قرمز : به میزان لازم
- پنیر پارمزان رنده شده : ۱۰۰ گرم
- ریحان تازه : برای تزئین
مراحل پخت
- مرحله ۱
در یک تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود.
- مرحله ۲
سپس پیازهای خرد شده را داخل آن کمی تفت می دهیم تا سبک شوند.
- مرحله ۳
سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت می دهیم.
- مرحله ۴
گوجه فرنگی خرد شده، ریحان، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم و ۱۵ دقیقه سس را روی حرارت می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
- مرحله ۵
پاستا را در آب در حال جوشیدن می ریزیم و قدری نمک اضافه می کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند.
- مرحله ۶
در این حین، بادمجان های خرد شده را در تابه ای دیگر داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند.
- مرحله ۷
پس از اینکه بادنجان ها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر می گذاریم تا روغن های اضافه آن گرفته شود.
- مرحله ۸
سپس بادنجان ها را به سس اضافه می کنیم.
- مرحله ۹
وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می کنیم. (زمان پخت پاستا همانند دستور پخت روی جلد باشد)
- مرحله ۱۰
پاستا را در یک تابه می ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می ریزیم.
- مرحله ۱۱
سپس آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم.
- مرحله ۱۲
پس از اینکه مخلوط داغ شد و سس خوب به خورد پاستا رفت ، آن را در بشقاب می کشیم و باقیمانده سس را روی آنها می ریزیم.
- مرحله ۱۳
کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می کنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می کنیم.